Rapportér

Lagerejendom til salg, Slagelse, Lodagervej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 116113
  • Lagerejendom
  • 160 m2
  • 68.046 m2

160 m2 lagerejendom til salg i 4200 Slagelse

Charmerende 4-længet gård på 15 tønder land med friudsigt over marker. Beliggende i hyggelig lille landsby, tæt ved Slagelse. Gården er beliggende 3,5 km uden for Slagelse og med kun 4,5 km til motorvej mod Odense eller København. Nærmeste skole, Trelleborg Friskole, ligger kun 300 meter nede af vejen, hvorfor gården egner sig godt til en familie med børn.
Stuehus 160 m2 i et plan indeholder:
Entre, 2 gode værelser, 2 stuer, soveværelse, nyere pænt flisebadeværelse med bruseniche, værelse, spisekøkken, bagindgang, bryggers og mindre værelse. Stuehuset er isoleret med 400 mm på loftet og der er nyere vinduer og døre i det meste af huset. Lofthøjden i stuehuset giver en hyggelig atmosfære.
Staldbygning mod øst indeholder:
Opført i 1960 erne, tidligere kostald, god lofthøjde med støbt loft, halmloft. En rigtig god bygning med mange anvendelsesmuligheder.
Bygning (lade) mod syd:
Bygningen er opført i bindingsværk, som er i rimelig god stand, gammel svinestald og lade, port indkørsel til hyggelig gårdsplads, spær er i fin stand.
Bygning med Vest:
Værksted med port adgang. Lukket tilmuret rum.
Maskinhal:
God højloftet maskinhal med stor port. Opført ca. år 1965.
Jorden:
5 tønder land (ca.) er agerjord (korndyrkning osv.) resten af jorden er meget velegnet afgræsning for dyr med vandhuller. Der er særdeles god jagt.
Desuden dejlig stor have.
I byen er der fællesareal ved gadekæret, til hygge for beboerne.
Man kan med stor sandsynlighed etablere 4 boliger på ejendommen.
Et besøg værd!

Dette lokale ligger i Slagelse kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Slagelse