Rapportér

Kontorejendom til salg, Ringsted, Sleipnersvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 123875
  • Kontorejendom
  • 4.180 m2
  • 4.500.000 Kroner
  • 8,46 Procent
  • D

4180 m2 kontorejendom til salg i 4100 Ringsted

Lagerhal med god placering i RingstedHer får du muligheden for at gøre en god investering i en velbeliggende lagerejendom med fast lejer i den sydlige del af Ringsteds industrikvarter.

Der er tale om en stor og regulær lagerhal på cirka 4000 m2 med otte portsluser og 176 m2 kontorafsnit. Kontorafdelingen består af en stor række kontorlokaler med plads til mange ansatte og pauserum. Dertil kommer to toiletter og et omklædningsrum med brus. Lokalerne står i en god stand og er nemme at vedligeholde.

Bygningen blev opført i 1986, og foran hallen er en parkeringsplads, hvilket er meget belejligt, da der kan være store mængder aktivitet takket være de otte porte ind til lagerhallen.
Hallen er delt op i tre afdelinger, der er plads til store mængder opbevaring, og hallen er også i en fin stand.

Beliggenheden her på [xxxxx] er attraktiv for de erhvervsdrivende, der beskæftiger sig med lager og logistik. Vi er i udkanten af industrikvarteret, så det er nemt at finde ind til lageret, og man kan være på E20-motorvejen i løbet af 10 minutter, fra man er kørt fra lageret. Alt i alt er tilkørselsmulighederne fremragende for både ansatte, der skal til og fra arbejde, og for lastbiler, der skal hente og levere gods.

Alt i alt får man her en glimrende lagerhal til opbevaring, engroshandel eller lignende. Faciliteterne er allerede udlejet, så man har en god mulighed for at gøre en fornuftig investering.

Dette lokale ligger i Ringsted kommune - klik her for mere info...