Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér

Kontor til salg, Nakskov, Vejlegade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 123874
  • Kontor
  • 517 m2
  • 900.000 Kroner
  • 5,85 Procent
  • E

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

517 m2 kontor til salg i 4900 Nakskov

Investeringsejendom centralt i NakskovPå Vejlegade 26 i Nakskov udbydes nu en spændende erhvervsejendom, der henvender sig til investoren, der vil gøre en fornuftig investering. Ejendommen råder sammenlagt over 517 kvadratmeter, og den fordeler sig over tre erhvervslejemål og to boliglejemål.

Ejendommen er opført 1929, og ud mod gaden står den flot med lys facade, dannebrogsvinduer og simple ornamenter, der sætter et herskabeligt præg. Det ene af de tre erhvervsmål ligger i stueetagen, og det er allerede udlejet og fungerer som tandlæge. De to andre erhvervsmål er ligeledes rummelige og anvendelige, og den centrale placering i byen gør, at de er nemme at leje ud. Det samme gælder lejlighederne.

Begge lejligheder ligger højt i bygningen, og derfor nyder de godt af et naturligt lysindfald. Den mindste lejlighed råder over et køkken, stue, soveværelse og badeværelse, og den største lejlighed byder på to store stuer, to soveværelser, et disponibelt rum, køkken og badeværelse. Begge boliger trænger til en overskuelig renovering, men de kan nemt forvandles til attraktive boliger.

Ejendommen ligger helt centralt i Nakskovs hyggelige gågade. Nakskov udgør Lollands største by, og den byder på hyggelige gader og smukt istandsatte stræder ned til havnen – og det er her, ejendommen er placeret. Byen har mere end 12.000 indbyggere, og den har gennem tiden haft stor betydning for Danmark som købstad. I dag fungerer den som en driftig industriby, og dette erhverv udgør således en attraktiv investeringsejendom.

Dette lokale ligger i Lolland kommune - klik her for mere info...