Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér

Kontor til leje, Sorø, Energivej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 139256
  • Kontor
  • 136 m2
  • 60.520 Kroner
  • 68.150 Kroner
  • 445 Kroner/m2/år
  • 501,1 Kroner/m2/år
  • 120
  • 60 Pladser

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

Velfungerende og hyggeligt kontorfællesskab

Lej et kontor eller to i Midtsjællands måske bedste kontorfællesskab beliggende 1 min fra motorvejen, fra kr. 2.737 pr. måned alt inklusiv.

Det er muligt at leje flere mindre kontorer i størrelserne 26-99 m2 inkl. andel af fællesarealer, enten ved siden/over for hinanden. Endelig har vi også et større åbent kontor til leje som udgør 136 m2 inkl. andel af fællesareal.

Vi har områdets måske flotteste og mest attraktive lokaler, med fælles reception, fælles kantine og fælles mødelokaler. Der er ligeledes mulighed for at leje kælder- eller lagerplads. Brug af mødelokaler er gratis for alle lejere i huset.

Energiens Hus, som ejendommen hedder, er en kvalitetsejendom i mursten med tegltag. Flere steder indenfor er der ligeledes indvendigt murværk. Ejendommen fremtræder særdeles præsentabel overfor medarbejdere og gæster.

Vi har et firma der forpagter kantinen, hvor medarbejdere kan købe mad, ligesom flere lejere bruger kantinen til at servicere deres gæster i forbindelse med møder.

Endelig har vi en bemandet reception, som tager imod, fordeler post og pakker, og positivt modtager vores lejers gæster, når der er besøg.

El, vand og varme:
En forholdsmæssig andel af ejendommens forbrug af el, vand og varme pålægges lejen.

Der opkræves kr. 167,00 kr. pr. m2. (2020: 142,63 kr. pr. m2)

Driftsudgifter:
En forholdsmæssig andel af ejendommens driftsudgifter, ejendomsskatter og –afgifter, forsikring, renovation, vicevært og snerydning, græsslåning, udarbejdelse af regnskaber for drifts- og fællesudgifter og administration m.m., pålægges lejen.

Der opkræves aconto årligt 56,11 kr. pr. m2. (2020: 55,23 kr. pr. m2)

Fællesudgifter:
En forholdsmæssig andel af ejendommens fællesudgifter, renovation, rengøring af fællesarealer (reception, kantine, konferencelokaler m.m.), vinduespolering, internet, blomster i fællesarealer, alarm, og vagt m.m., pålægges lejen.

Der opkræves aconto årligt 108,92 kr. pr. m2. (2020: 102,13 kr. pr. m2)

Kontakt os endelig hvis I ønsker en besigtigelse af de ledige lejemål. Energiens Hus er et sted som skal opleves.

Dette lokale ligger i Sorø kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Sorø