Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér

Kontor til leje, Herning, Viborgvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 66841
  • Kontor & Kontorhotel & Kliniklokale
  • 1.895 Kroner
  • 1 - 50
  • 5 - 900 m2
  • 20 Pladser

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

Lej et kontor i Herning

Kontorhotellet indeholder lyse cellekontorer, køkken med spiseplads, mødelokale, loungeområde på 1. sal, gratis p-pladser samt bad og omklædning på 2. sal. Der er mulighed for at handle hos LIDL eller REMA 1000. I forbindelse med ejendommen kan nævnes Fitness World, Rema 1000, AVIS, ADIDAS, BILA samt en del andre større lejere. På gavlen af kontorhotellet Herning l har vi en gigantisk LED-skærm på 5 x 10 meter, der med sit reklameindhold vender direkte ud til en af Hernings mest befærdede indfaldsveje - Viborgvej mod Herning centrum. Herning er bl.a. kendt for BOXEN, HI-messehallerne og ikke mindst Herning Golfklub, der kun ligger få hundrede meter fra kontorhotellet. Bybussen 9A holder lige ved døren, og den midtjyske motorvej samt Herning Motorvejen kan nås inden for 5 min.
Ejendommen har i dag flere lejere boende bl.a. BILA, Jacobsen Group og Tolk Danmark, og man skal altid være velkommen forbi til en snak og en fremvisning af faciliteterne. Ring til Væxthuset på 53 53 17 17, eller send en mail på kontakt@vxh.dk for at booke en fremvisning.

Vi kender alle situationen med at holde i lange bilkøer, ingen p-pladser, meget dyre p-satser og ikke mindst lange ventetider. Det er spild af kostbar tid og koster penge - hvilket er nogle af de mange gode grunde til at vælge Væxthusets kontorhoteller. Væxthusets kontorhoteller er med vilje placeret i kanten af de store byer og i provinsen, hvor der er gratis parkering, ingen lange bilkøer og ikke mindst ingen ventetider.
Når du er en del af Væxthusets kontorhoteller, står vi bl.a. klar til at hjælpe med IT-support, revisorer, forsikring samt jura. Alle omkostninger er inkluderet i huslejen*, og vi benytter os at E-learning og sparring mellem Væxthusets lejere på tværs af Danmark.
Hos Væxthuset bliver du en del af et økonomisk bevidst fællesskab, hvorfor der også er deleøkonomi i alle vores kontorhoteller til gavn for Væxthusets lejere. Netop derfor har vi mulighed for at give vore kunder de bedste lejemål, på de bedste betingelser og ikke mindst til de bedste priser - derfor giver vi prismatch.
Services: Bredbånd, Eget firmaskilt ved hoveddør, Køkken/frokoststue, Lagerplads, Møblering, Parkeringspladser, Rengøring

Dette lokale ligger i Herning kommune - klik her for mere info...