Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Odense NV

Du har søgt efter erhvervslokaler i Odense NV. Mere info om erhvervslokaler i Odense NV .
Du har søgt efter erhvervslokaler i Odense NV. Mere info om erhvervslokaler i Odense NV .

Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Odense NV

Området grænser op til centrum og beliggende mellem Odense V og Odense N. Mindre bydele er Korup, Tarup og Pårup. Tarup ligger ca 7 km fra centrum og huser det 2. største shoppingcenter i Odense. Korup området ligger en anelse længere ude, men tilbyder alt til børnefamilier i form af indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter og levende foreiningsliv

 

Find erhvervslokaler i Odense NV

Leder du efter erhvervslokaler i Odense NV? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslokaler i Odense NV der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslokaler i Odense NV  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Odense NV, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslokaler til leje i Odense NV

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslokaler i Odense NV. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslokaler i Odense NV der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Odense NV?

I Odense NV finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Odense NV ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Odense NV kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Odense NV?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Odense NV.

Hvor meget koster et lokale i Odense NV?

Prisen på et lokale i Odense NV afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Odense NV.