Rapportér

Erhvervsejendom til salg, Hillerød, Skansevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 112690
  • Erhvervsejendom
  • 234 m2
  • 777 m2
  • 3.995.000 Kroner
  • 5,93 Procent
  • D

234 m2 erhvervsejendom til salg i 3400 Hillerød

Perfekt beliggende investeringsejendom i velbesøgt kvarterDenne ejendom byder på en treværelses lejlighed og gode erhvervslokaler med super attraktiv beliggenhed.
Du befinder dig i et velbefærdet område, lige ved en nyopført netto og Rema100, som lokker købelystne folk til nabolaget. Kunder og ansatte kan gøre brug af de gode parkeringsforhold bagved ejendommen, og der holder tilmed flere buslinjer lige i nærheden. Her har du alt lige ved hånden, og som prikken over iet byder det hyggelige kvarter ind med naturskønne omgivelser.

Ejendommen har i dag 2 gode og solide lejere. I boligen bor en lille familie og i erhvervet er den populære blomsterbutik frøken flora.
Frøken flora har en lejekontrakt med fornuftige vilkår og en god binding.
Der er endvidere et potentiale for opførsel af en ekstra lejlighed på ejendommens 2. sal, dette skal dog godkendes af kommune mm.

Ejendommen er utrolig velholdt, og opført i klassisk byggestil med en rigtig god planløsning. God garage med port og køleboks velegnet til lager. Indenfor imponerer ejendommen med en god kælder. Derudover byder erhvervsafdelingen ind med et stort butikslokale, som ligger perfekt placeret mod vejen. Endvidere et værelse, et wc og et køkken. Imens åbner 1.salen op for en dejlig lejlighed, som råder over et værelse, et soveværelse, køkken, stue og badeværelse. Hertil hører en privat vaskekælder, og du får tilmed et stort loftrum, der egner sig perfekt som pulterkammer eller evt. en ekstra lille lejlighed.

En rigtig harmonisk og velholdt investeringsejendom!

Dette lokale ligger i Hillerød kommune - klik her for mere info...