Rapportér

Erhvervsejendom til salg, Hillerød, Falkevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 112673
  • Erhvervsejendom
  • 2.061 m2
  • 5.899 m2
  • 11.800.000 Kroner
  • 6,2 Procent
  • E

2061 m2 erhvervsejendom til salg i 3400 Hillerød

Stor investeringsejendom i HillerødNu kan investeringsdrømmen indfris i det hyggelige Hillerød, hvor denne store erhvervsejendom står klar til køb. Ejendommen er beliggende i et ældre erhvervsområde i Ullerød, som er tæt på Isterødvejen og Herredsvejen, der begge er hovedveje både til og fra byen.

Ejendommen er opført ’68 og spænder i alt over 2061 kvadratmeter, hvoraf de 286 kvadratmeter er til beboelse. Villaen er på nuværende tidspunkt udlejet, og her vil det altså være muligt at opnå en ekstra indtægt. Erhvervsejendommen har Bravida som en af de nuværende lejere og egner sig helt ideelt til enten værksted, bilcenter eller til storopbevaring. De forskellige bygningers størrelser giver dog rig mulighed for ombygning, således at kvadratmeterne kan udnyttes på anden vis efter behov.

Ejendommen er placeret på en 5.899 kvadratmeter stor grund, hvor der er god plads til både kundeparkering såvel som udstilling. Erhvervsområdet bebos af andre salgsvirksomheder og industri, og herfra har man blot 8 minutter i bil til de befærdede centrumgader i Hillerød.

Hillerød er en af Nordsjællands mest besøgte byer, da den både byder på Frederiksborg slot, der er et historisk vartegn, Gribskov skov og et blomstrende handelsliv med spændende butikker såvel som spisesteder. Byen er placeret midt i det nordsjællandske med kort afstand til både Roskilde Fjord, Nivå Bugt og motorvejen, der leder direkte til København på blot en halv time.

Her får investorer såvel som større selskaber en ideel mulighed for at investere i pæne og velholdte bygninger, der har masser af potentiale til anvendelse og virksomhedsdrivelse. Place2live byder velkommen indenfor til en nærmere snak om mulighederne!

Dette lokale ligger i Hillerød kommune - klik her for mere info...