Rapportér

Erhvervsejendom til salg, Hillerød, Åmosevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 112697
  • Erhvervsejendom
  • 612 m2
  • 1.085 m2
  • 19.500.000 Kroner
  • 4,83 Procent

612 m2 erhvervsejendom til salg i 3400 Hillerød

INVESTERINGSEJENDOM CENTRALT I HILLERØD MED 15 LEJLIGHEDER TIL SALG - INDFLYTNINGSKLAR OG MODERNEInvestér i en helt nyopført etageejendom med 15 udlejede lejligheder centralt i Hillerød. De 15 lejligheder ligger fordelt på tre etager og er alle med altan eller terrasse. Hele ejendommen er til salg.

Beliggenheden er helt perfekt med 500 m til Hillerøds mange butikker og indkøbsmuligheder, samt de grønne områder rundt om Slotssøen. Med 1 km til Hillerød Station er det også en oplagt bolig for pendleren. Trods den centrale placering behøver beboerne dog ikke trækkes med larm og støj, da ejendommen ligger i et roligt boligkvarter med udsigt til haver og villatage.

Alle lejligheder er etværelses boliger og identisk opført. Der er bygget i tidens stil med rene linjer, lyst parketgulv, store vinduespartier og godt lysindfald i de åbne rum. Planløsning er praktisk med entré, badeværelse, køkken, og ét stort rum, hvilket giver mange forskellige indretningsmuligheder. Der er bygget i gode materialer, hvilket trægelænderet og den moderne elevator i opgangen vidner om.

Lejlighederne har alle et stort og lækkert badeværelse med cremefarvede fliser og separat bruseområde. Køkkenet har ny ovn fra Bosch og er opført i stilrent inventar med optimal udnyttelse af pladsen. Derudover byder lejlighederne på ekstra luksus i form af altanerne på første og anden sal og terrasserne i stueetagen. På anden sal ligger lejlighederne under det skrå tag, men har udbyggede kviste ud til altanen.

Dette er en ejendom med masser af potentiale som står indflytningsklar og lokker med dens gode placering og lækre byggestil. Den er oplagt til studerende, som enten pendler til København eller læser i Hillerød, eller til andre unge eller enlige.

Dette lokale ligger i Hillerød kommune - klik her for mere info...