Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér

Andet til salg, Frederikssund, Græse Strandvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
 • 116921
 • Andet
 • 3.325 m2
 • 57.903 m2
 • E

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

3325 m2 andet til salg i 3600 Frederikssund

Historisk ejendom til projektudviklingCharmerende ejendom med en yderst naturskøn beliggenhed, der sjældent ses bedre. Ejendommen er i sig selv en lille oase, hvor charmerende detaljer som egen fredet sø og en beliggenhed tæt ved fjorden, er med til at placere ejendommen i en særlig attraktiv kategori. En oplagt mulighed for at udstykke grunde med en rigtig god beliggenhed til dem, der ønsker sig alt det skønne og fredsfyldte som nærområdet kan tilbyde.

Den historiske ejendom er opført i 1945 og gennemgående renoveret i 2013 og bruges idag som tilbud til børne- og ungefamilier med udfordringer. Ejendommens areal et på ca. 5,7 ha, og rummer et utal af bygninger i blandet stand. Da der er kortlagt en strandbeskyttelseslinie på ejendommen på ca. 3 ha, er der mulighed for at opføre boliger på 2,7 ha med en max. bebyggelsesprocent på 40 og max. i 3 etager.

Ejendommen kan med fordel købes med henblik på opførelse af boliger, der er nemlig tale om en investeringsejendom, der med sin fantastiske beliggenhed egner sig perfekt til projektudvikling af boliger. Den er bestemt et besøg værd, da det er en ejendom der ikke begrænser, men snarere kompromisløst kombinerer drømmen om en landlig beliggenhed og en nærhed til by.

Græse Strandvej ligger omtrent 900 meter fra nærmeste indkøb, samtidig med at der er under 10 minutters kørsel til Frederikssund med flere skoler, institutioner m.m. Endvidere findes der en lokal skole samt børnehave i nærområdet. Der er også nem adgang til motorvejsnet.

Ejendommen udbydes efter reglerne i Lov om kommunernes styrelse § 68 og Bekendtgørelse nr. 799 af den 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme.

Budfrist tirsdag den 25.09.2018, kl. 12.00.

Henvendelse om udbudsmateriale og udbudsvilkår rettes til place2live Erhverv.

Købstilbud skal være skriftligt og angive et fast beløb samt købers fremtidige anvendelse af ejendommen herunder vedlagt et skitseprojekt. Tilbud skal angives på den af place2live Erhverv udarbejdede købsaftale og afleveres / fremsendes sammen med behørig billedlegitimation i lukket kuvert til place2live Erhverv, Københavnsvej 2-4, 3400 Hillerød, mrk. Thorstedlund, Græse Strandvej 22, 3600 Frederikssund.

Budgivere gøres opmærksomme på, at det er en betingelse fra sælgers side at handlen gøres endelig og salget er afsluttet inden udgangen af 2018. Køber skal indgå i dialog med kommunen ifm. udarbejdelse af ny Lokalplan for området.

Kommunen forbeholder sig ret til at sælge til den tilbudsgiver, hvis tilbud ud fra en samlet vurdering er bedst i overensstemmelse med Frederikssund kommunens ønsker. Sælger, Frederikssund Kommune, forbeholder sig ret til at vælge frit mellem de indkomne købstilbud eller forkaste dem alle. Der henvises i øvrigt til Bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme og den tilhørende Vejledning nr. 60 af 28. juni 2004.

Afgivne købstilbud skal være gældende 4 uger fra udbudsfristens udløb.

Dette lokale ligger i Frederikssund kommune - klik her for mere info...
Se også:
Billede af: Butik til investering i Frederikssund - Frederiksværkvej til salg

Andet på Frederiksværkvej, Frederikssund

1553 m2 andet til salg i 3600 Frederikssund: FULDT UDLEJET ERHVERVSEJENDOM - DEN PERFEKTE INVESTERINGNu har du mulighed for at blive den nye ejer af denne voluminøse industriejendom midt i Frederikssund...
 • Ikke til leje
 • 1.553 m2
Billede af: Andet i Skævinge - Nygade til salg

Andet på Vej ikke angivet, Skævinge

135 m2 andet til salg i 3320 Skævinge
 • Ikke til leje
 • 135 m2
Erhvervsgrunde til salg i Frederikssund

Erhvervsgrund på Centervej, Frederikssund

Erhvervsgrund til salg eller leje: Erhvervsgrund på 4100 m2, centralt beliggende med stor synlighed direkte ved første indkørsel til Frederikssund. Grunden er byggemodnet med vej lys kloak fre...
 • Ikke til leje
 • 4.100 m2
Dette lokale har intet billede
Ikke et foto af den aktuelle grund - klik dig videre for at se billeder

Erhvervsgrund/Butik til investering/Kontorhotel på Centervej, Frederikssund

Attraktiv synlig hjørnegrund til detailsalg - Frederikssund: [xxxxx] 1 3600 Frederikssund. Den bedste synlige detail 4000 m2. hjørnegrund i Frederikssund. Den bedste belligenhed i den nye erhvervsby, det vil blive...
 • Ikke til leje
 • 4.000 m2
Andet til salg i Frederikssund

Andet på Sundbylillevej, Frederikssund

377 m2 andet til salg i 3600 Frederikssund
 • Ikke til leje
 • 377 m2
Dette lokale har intet billede
Ikke et foto af det aktuelle lokale - klik dig videre for at se billeder

Andet på Amsterdamhusene, Frederikssund

140 m2 andet til salg i 3600 Frederikssund
 • Ikke til leje
 • 140 m2
Erhvervsgrunde til salg i Frederikssund

Erhvervsgrund på Marbækvej, Frederikssund

548 m2 erhvervsgrund til salg i 3600 Frederikssund
 • Ikke til leje
 • 548 m2
Dette lokale har intet billede
Ikke et foto af det aktuelle lokale - klik dig videre for at se billeder

Butik til investering/Erhvervsgrund på Kocksvej, Frederikssund

Projektejendom:1930 m2 butik til investering til salg i 3600 Frederikssund
 • Ikke til leje
 • 1.930 m2