Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontorhotel til leje, København K, Marselis Boulevard

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
  • 188542
  • Kontorhotel
  • Ikke angivet
  • Rapportér fejl

Hos EasyOffice Århus er lokale 1.04 ledigt. Book kontoret i EasyOffice kontorhotel i dag, vi tilbyder nem etablering ...

Kontorlokaler til leje i Århus
Lokalet ligger i centrum ved hovedbanegård og motorvej – EasyOffice Århus tilbyder kontorer i en fin, ny istandsat ejendom på Marselis Boulevard 169 tæt på centrum og lige ved motorvejsafkørsel E45 til Århus C, og ca. 5 minutter fra centrum og Århus hovedbanegård.

Læs mere om lejemålet her. Se yderligere vores kontorlokaler til leje i Århus her.

Så et ønske om at bo tæt på både hovedbanegård og motorvej bliver opfyldt her. Bygningen er synligt beliggende og har gode tilkørselsforhold og parkeringsmuligheder både i forbindelse med ejendommen og bagved ejendommen. Vi tilbyder kontor i Århus ved hovedbanegård og motorvej med nem etablering til faste, lave priser. En pris – ingen ekstra regninger. Vi tilbyder et lækkert miljø med adgang til et flot mødelokale, fælles køkkener, flere toiletfaciliteter, loungeområde – alt ny istandsat og super indbydende.

Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale. Fleksibel lejekontrakt, du bestemmer tidshorisonten, vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt. Det er også muligt at benytte de øvrige kontorhotellers mødefaciliteter.