Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontor til leje, Odense SØ, Emil Neckelmanns Vej

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
  • 186633
  • Kontor
  • 1.3.2023
  • 4.529 m2
  • 3.343.670,12 DKK
  • 738 DKK
  • Rapportér fejl

4529 m2 kontor til leje i 5220 Odense SØ

Moderne kontordomicil med attraktiv beliggenhed i Tietgenbyen
Nu kan du og din virksomhed få hverdag i dette store, moderne kontordomicil i Tietgenbyen.
Med et areal på hele 4.529 m2 placeret på fire længer à tre etager, er der rig mulighed for at indrette sig godt for virksomheder, der tæller 125-175 medarbejdere.
Domicilet på Emil Neckelmanns Vej ligger centralt i det eftertragtede og hastigt voksende erhvervskvarter, Tietgenbyen, i Odense SØ – med kun få minutter til motorvejen, god infrastruktur til og fra Odense centrum og parkeringsforhold for både ansatte og gæster.
Erhvervslejemålet fordeler sig over tre veldisponerede etager med mange muligheder for indretning i blandede kontormiljøer, den store kantine med produktionskøkken, mulighed for fitnessområde og meget mere.
Her er højt til loftet, store vinduespartier med flot lysindfald og et godt indeklima. I midten af de fire længer byder ejendommen på en skøn atriumgård, som binder hele domicilet flot sammen.
Mulighederne er mange – rammerne er sat.
Stueplan (1.540 m2)
I stueetagen træder du direkte ind i det indbydende receptions- eller loungeområde med store glaspartier, som trækker lyset flot ind i det moderne kantineområde.
Glaspartierne går igen i kantinen, der nemt rummer alle virksomhedens medarbejdere. Herfra er der udgang til den centrale atriumgård, som giver lys til hele kontormiljøet.
På etagen er der kontorlandskaber med 11 tilhørende kontorer/mødelokaler i gode størrelser - De fleste er med glasvægge, som giver mere lys og luft til lokalerne.
Herudover er der små hyggelige pauserum, garderobe, tekøkken, fem toiletsektioner og diverse mindre rum, som kan udnyttes til mange formål.
Førstesalen (1.441 m2)
På førstesalen er indrettet et stort balkon-/loungeområde med fin udsigt til atriumgården. Herudover finder du fire store mødelokaler med flotte trægulve, kontorlandskaber og ni mindre kontorer/mødelokaler i varierende størrelser.
Ligesom i stueplan, finder man også her små hyggelige pauserum, garderobe, tekøkken og dertil syv toiletsektioner samt diverse mindre rum, som kan tilpasses til både opbevaring, printerrum, og meget andet.

Parterreplan (1.548 m2)
Parterreplanet byder på blandt andet tre store, rummelige kontorer med plads til omkring 20-25 medarbejdere, alle med et godt lysindfald.
På etagen finder du også et lokale, som lige nu benyttes til fitnessrum med to separate bad- og omklædningsrum. Ved siden af dette ligger et stort aflangt lokale, som i dag benyttes til internt konferencerum.
Herudover er der server- og teknikum, tre lager-/depotrum med portudgang til nedkørselsrampe, værkførerkontor og seks toiletsektioner.
Lejemålet indeholder:

4.529 m2 fordelt på tre etager med godt lysindfald i alle rum
Plads til 125-175 medarbejere
Indbydende kantine med produktionskøkken
Akustikdæmpende tæppefliser i hovedparten af kontorerne
Elevator
Godt indeklima med køleventilation
Opvarmning med fjernvarme
Fin grundbelysning
3 el-ladestandere
Flot ankomstområde med 110 parkeringspladser samt gæsteparkering
Kun fem minutter til motorvej og tæt på offentlig transport

Lejemålet kan indrettes og opdeles efter nærmere aftale