Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontor til leje, Århus C, Skovvejen

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
  • 191732
  • Kontor
  • Showroom
  • 322 m2
  • Ikke angivet
  • 1.381 DKK
  • Rapportér fejl
Se udlejerens/sælgerens kontaktinformationer

Byggeselskab Mogens de Linde
Receptionen
tlf: 86 16 57 00
info@delinde.dk
Hjemmeside

Charmerende kontor/showroom i det historiske Østbanepakhus

Vi er meget stolte over at kunne tilbyde Skovvejen 2B st. til ny lejer. Ejendommen har historisk indeholdt pakkeri, som stadig træder i karakter på ejendommens facade. Besøgende bydes velkommen på en stor og flot gårdsplads med flot belægning og beplantning – her er en helt særlig atmosfære.

Området

Østbanepakhuset er centralt beliggende i den nordlige del af havneområdet langs Skovvejen, ved siden af eksisterende lystbådehavn og Aarhus Ø, hvor attraktivt erhvervs- og boligområde er under fortsat udvikling. Desuden er området tæt beliggende på midtbyens handelsgader med restauranter, supermarked og specialbutikker. I ejendommen fås vinhandleren Kjær og Sommerfeldt samt Kvánum køkkenfirma som naboer. Ankomst til ejendommen sker fra Skovvejen via. stor parkeringsområde, hvor der kan tillejes parkeringspladser til lejers kunder og medarbejdere. I gåafstand fra lejemålet forefindes desuden letbane samt gode offentlige busforbindelser.

Ejendommen

Østbanepakhuset blev opført i 1897 som pakhus til den nye stationsbygning og toglinje, der få år tidligere var indført mellem Aarhus og Ryomgård for at sikre gode handelsforbindelser med Djursland. Østbanegården, som den nye station hed, lå dengang i udkanten af Aarhus. Herfra tog man drochevogne på udflugt til Riis Skov eller ind til byen, hvis man kom med toget fra Djursland. Først senere blev Østbanen koblet på den øvrige togtrafik til og fra Aarhus, men det var fortsat her, at Ryombanens tog blev lastet og pakket. Østbanepakhuset fungerede som jernbanepakhus indtil 1990, hvor Byggeselskab Mogens de Linde overtog den i dag bevaringsværdige ejendom og satte den i stand. Bygningen fik tilført "nyt liv" ved en omfattende istandsættelse, herunder kviste, to trappetårne, nye vinduer og døre. Bygningen står som originalt, opført i røde mursten, med hvide trævinduer samt tagpap på taget. De nye trapperum i gavlene er udvendigt beklædt med rødt træ der komplimenterer de originale teglsten.

Lejemålet

Lejemålet er på 322 m² og er velegnet til kontor og showroom. Lejemålet entreres fra nydeligt trapperum i den nordlige ende af ejendommen. Indvendigt er lejemålet indrettet med delvist åbent kontor/showroom, mødelokaler, cellekontorer, arkiv/lager samt tekøkken og nyere toiletter i med placering i kælderen. Gulve er ædeltrægulve og sammenholdt med de hvide charmerende vinduespartier bidrager disse til et fantastisk helhedsindtryk, hvor ny lejer kan se frem til et charmerende kontorlejemål som skiller sig ud fra mængden.

Lejemålet overtages nymalet med slebne gulve efter nærmere aftale.

Vi ser frem til at fremvise dette charmerende kontorlejemål i Østbanepakhuset for jeres virksomhed efter forudgående aftale. Kontakt os gerne for nærmere information på tlf. 86 16 57 00 eller ring direkte til udlejningschef Jacob Cailani Ladefoged på 28 69 25 65.