Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Klinikfællesskab til leje, København K, Holbergsgade

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
  • 10655
  • Klinikfællesskab
  • 15 - 100 m2
  • Ikke angivet
  • Rapportér fejl
Se udlejerens/sælgerens kontaktinformationer

Kbh Terapeuterne
Albert Sixten Lindberg
tlf: 24257737
info@kbhterapeuterne.dk

Klinikfællesskab med varm atmosfære i Indre B

Lyst og venligt indrettet klinikfællesskab . Klinikken består af 27 indrettede kliniklokaler som er ideelle for en bred vifte af terapeuter og behandlere. Klinikfællesskabet spreder sig over tre adresser; på Østerbro, i Valby og ved Nyhavn. Et par af lokalerne er store nok til også at kunne blive brugt til grupper, undervisning og supervision.

Nyhavns klinikken er pt. under ombygning men genåbner sommeren 2022.

Alle lokaler på vores 3 adresser er tilknyttet online bookingsystem, så du let kan booke tid til dig og dine klienter alle ugens dage fra kl.7 til kl.22.

Klinikken huser og byder et bredt spektrum af faggrupper velkommen. Når du er en del af klinikfællesskabet vil din nøglebrik give dig adgang til alle klinikker, hvor du kan booke hvor som helst, når som helst alt efter hvad der passer dig og dine klienter bedst.

Eksempel på prisplan: Op til 15 timer i booking systemet hver måned for 1100kr./md. Ekstratimer for 110kr. Kaffe, the og internetadgang er med i prisen og der er mulighed for få sit eget personaleskab.

Der er en varm og venlig atmosfære i klinikken og vi modtager løbende positive tilbagemeldinger på vores måde at indrette lokalerne på. I vores hyggelige køkken kan man slappe af mellem sine sessioner. Der afholdes netværksarrangementer en gang i mellem, hvor man er velkommen til at deltage, men ikke forpligtet.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen forbi til en uforpligtende fremvisning.

Besøg gerne vores hjemmeside for mere info.

De bedste hilsner
KbhTerapeuterne