Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Lokaler til leje, Odense C, Nørregade

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
  • 173783
  • Lokaler
  • 109 m2
  • 88.179 DKK
  • 808,98 DKK
  • Rapportér fejl

Centralt beliggende lejemål i moderne ejendom Odense udlejes

Centralt beliggende lejemål i moderne ejendom Odense udlejes
Nørregade er en af Odenses gamle handelsgader, og ligger tæt på OBC – Odense Banegårds Center – som er Odenses trafikale knudepunkt, hvor det er muligt både at komme med bus, regional- samt intercitytog og letbane, når den tages i brug.

Lokalerne som udgør 109 m² er beliggende centralt i Odense C, i en moderne ejendom med elevator, dørtelefon og direkte adgang til ejendommens parkeringskælder. Ejendommen er opført i 1991 og anvendes alene til liberale erhverv. Ejendommen er yderst velbeliggende og fremstår i god stand.

Lejemålet er anvendeligt til liberale, såsom:


Administration
Tandlæge, ørelæge, alm. praktiserende læge
Rådgivning- eller konsulentvirksomhed
Revisions- eller advokatvirksomhed
Skønhed- og/eller velværeklinik

Lokalerne er beliggende i kort gåafstand til alle de ovenstående begivenheder samt til OBC og letbane, og der er mulighed for leje af parkeringspladser med direkte forbindelse til ejendommen. Lejemålet kan efter nærmere aftale herom afleveres istandsat med nymalede vægge, lofter og træværk, samt nylakerede gulve.

Tæt på lejemålet finder man Odense Slot og Kongens Have, Odense Teater samt caféer. Området er utroligt levende, og er en del af de mange events, der bliver arrangeret i Odense som f.eks. Torsdagskoncerterne i Kongens Have, Magiske Dage i Odense, Odense Blomster Festival, H.C. Andersen Festival, samt diverse motionsløb.