Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Lokaler til leje, København SV, Sydhavns Plads

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
  • 181851
  • Lokaler
  • 1.1.2023
  • 685 m2
  • Ikke angivet
  • 1.250 DKK
  • Rapportér fejl

Lige ved S-tog, tæt på Metro, god parkering, reklameværdi etc.

Lige ved S-tog, tæt på Metro, god parkering, reklameværdi etc.
Barfoed Group udlejer nu 2. sal i den hvide ejendom, jf. billedet ovenfor, som fraflyttes af teleselskabet 3, idet 3 har brug for mere plads. I stueplan har LOOP d. 1.3.2022 åbnet et nyt fitnesscenter, og de øvrige to lejere i bygningen er Hitachi Rail og Sprout.

Lejemålet er indrettet med overvejende storrumskontorer, to små kontorer, to store mødelokaler med glas i væggene mod gangarealerne, stort tekøkken, tre små depotrum, mange toiletter, loungeområde og lille reception/venterum.

Der er ventilationsanlæg og personelevator, og lejemålet overtages nymalet samt med ny gulvtæppe-belægning. Mindre tilpasning af lejemålet kan eventuelt ske i henhold til nærmere aftale.

Dette område har undergået en markant forvandling i de senere år, og udviklingen er stadig i gang i højt gear, herunder med nye attraktive boliger, flere hoteller, kontordomiciler, Metro og snart en ny IKEA.

Ejendommen er beliggende ved to store indfaldsveje, og med opsætning af dit logo på ejendommens gavl, vil du få en meget stor reklameværdi overfor mange erhvervsfolk i trafikken hver eneste dag.

Fra denne gode beliggenhed er du hurtigt inde i København K, ude i lufthavnen eller på motorvejen sydpå eller nord for København.

Det vil glæde os at fremvise lejemålet for dig, og du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om lejemålet, ejendommen og området.