Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Butik, København K, Sværtegade

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

  • 148450
  • Butik
  • 120 m2
  • 450.000 DKK
  • 3.750 DKK
  • Rapportér fejl

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

Kaffebar, vinbar, take away eller butik i København centrum

Kaffebar, vinbar, take away eller butik i København centrum
Over porten står der I. G. Schwartz & Søn A/S, som blev grundlagt i 1801 og som i mange år havde sin kunstdrejervirksomhed her i ejendommen.

Denne smukke, fredede bygning har siden hen været anvendt af flere virksomheder, og i dag er der kontor fra 1. sal og op, en meget populær take away forretning med luksus pitabrød i underetagen, nemlig Garbanzo, som for nylig – og med stor succes igen – har åbnet en forretning på Falkoner Alle.

Butikkens inventar er fredet og skal derfor anvendes i en optimal sammenhæng med lejers koncept, og . en vinbar eller en kaffebar, men også take away med koldt køkken, som gerne vil skabe et hyggeligt miljø i ældre omgivelser, men med et moderne pift i form af egne produkter, belysning og inventar i øvrigt, vil kunne skabe en unik stemning til glæde for sine kunder.

Butikken er også særdeles velegnet til chokolade, kaffe og te, desserter, tøj og sko, smykker og accessories, briller og solbriller, lingeri, kunsthåndværk, hatte, helsekost, kosmetik, men også andet, som vil glæde gadens mange faste kunder og turister.

Ejendommen fremtræder meget flot og præsentabelt i gadebilledet, og de tre høje butiksvinduer med buede ruder i toppen giver mulighed for en flot præsentation af butikkens varer. I samme ejendom findes et nydeligt og velfungerende produktionskøkken, som kan lejes separat, hvis ny lejer har brug for egne faciliteter til at producere kager, is, chokolade, salater, sandwich eller andet til sin butik.

Indgang til butikken sker via porten og straks til venstre op ad trappen, gennem den brede dør og ind i lokalet.

Idet bygningen er fredet, så fremstår butikken varm og eksklusiv med sit flotte inventar og smukke paneler.

Lejemålet overtages nymalet og med nybehandlet gulv.