Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Butik, København K, Østergade

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
  • 175802
  • Butik
  • 328 m2
  • 3.250.000 DKK
  • 9.908,54 DKK
  • Rapportér fejl

179 m2 butik + 149 m2 kld. – Strøget, nær Max Mara, Cartier, Hvelplund, B&O m.fl.

179 m2 butik + 149 m2 kld. – Strøget, nær Max Mara, Cartier, Hvelplund, B&O m.fl.
I 8 år havde Moncler en flot butik her på Østergade 16, som nabo til B&O på den ene side, og Guinness World Records Museum på den anden side, men de havde pladsmangel og flyttede derfor til nye lokaler med næsten dobbelt størrelse, dog stadigvæk på Østergade.

Barfoed Group valgte at benytte denne mulighed til at projektere en omfattende forbedring af butiksfacaden og en opgradering af butikken. Dette arbejde igangsættes straks, når alt er på plads efter myndighedernes behandling af sagen.

Den smukke, nye facade, som både vil klæde ejendommen langt bedre end den nuværende facade, men også styrke butikken med mere salgsareal, en bredere front og en optimal synlighed, vil være en kæmpestor ændring, som der vil blive lagt mærke til i gadebilledet. Du kan se den kommende facade i lejeopstillingen, samt på de modelfotos, som er vist her på siden.

Butikkens indre aptering er fjernet, hvilket fremgår af to billeder her på siden, og efter hvert billede, har vi indsat et modelfoto, som giver en fornemmelse af, hvordan butikken kommer til at se ud. Bemærk dog, at gulvet vælges i samråd med den nye lejer.

De nærmeste naboerne er yderst attraktive butikker som f.eks. Klarlund, B&O, Hvelplund, Cartier (som etablerede sig overfor i 2020), Ole Mathiesen, Max Mara, Mulberry, Hugo Boss, Diesel m.fl.

Hotel D´Angleterre ligger lige rundt om hjørnet til venstre ved Kgs. Nytorv, og den nye metro ligger tilsvarende på Kgs. Nytorv, blot til højre over mod Magasin.

Tillige med den ikoniske Café Victor, Restaurant L´Alsace, champagnebaren Balthazar, samt high end juvelerbutikkerne Dulong Fine Jewelry og Ole Lynggaard, den anden vej rundt om hjørnet, så er man ikke i tvivl om, at dette område har Københavns mest købedygtige publikum, som kun bliver stærkere, når alle turisterne igen besøger København i samme omfang som før.

Barfoed Group glæder sig meget til at byde en ny high end-lejer velkommen i denne attraktive butik, på den mest eksklusive del af Strøget i København, og du er velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger og en besigtigelse af butikken og området.