Filtrér søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Kontor til leje i Århus

Herunder kan du se en liste med ledige kontorlokaler til leje i Århus. Lokaleportalen.dk er Danmarks største lokaleportal og har mange kontorlokaler til leje i Århus. Vi er altid opdateret med de nyeste ledige kontorlokaler til leje i Århus. Vi er den store søgemaskine og portal på området, så du kan trygt starte din søgning her. Held og lykke.

Du har søgt efter kontor til leje i Århus. Mere info om kontor til leje i Århus.
Du har søgt efter kontor til leje i Århus. Mere info om kontor til leje i Århus.

Find kontor i Århus på Lokaleportalen.dk

Søger du kontor til leje i Århus? Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorlokaler i Århus. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorlokaler til leje i Århus. Du kan se de aktuelle kontorlokaler til leje i Århus herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. 

Find andre lokaler til leje i Århus

Søger du andre typer lokaler i Århus, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning. Du kan også bruge disse links til at se andre typer lokaler Århus: Kontor til leje Århus, butik til leje Århus, lager til leje Århus, klinik til leje Århus, kontorhotel Århus, kontorfællesskab Århus

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorlokaler til leje i Århus

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Århus. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Århus der matcher dine søgekriterier.

Århus har mange ledige kontorlokaler til leje

Der findes mange virksomheder i Århus og der er derfor generelt også mange ledige kontorlokaler. Hos os kan du finde langt de fleste ledige lokaler i Århus. Vi har ledige lokaler til de fleste brancher, virksomheder og forretningstyper, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger butik, kontor, lager, værksted, klinik, kontorhotel, kontorfællesskab, cafe eller en anden type lokale.

Århus har både billige og dyre kontorlokaler

Du kan både finde små og store og dyre og billige kontorlokaler i Århus. i Århus findes der med andre ord et bredt udvalg af ledige kontorlokaler til leje og derfor kan du finde et lokale, som matcher dine behov, din virksomhed og din branche. Generelt vil prisen på lokalerne være højere desto længere du bevæger dig ind mod midten af Århus.

Fordele ved at leje et lokale i Århus

Det er en rigtig god ide at leje et lokale frem for at købe et lokale. Du får faste rammer og dermed tryghed via lejekontrakten. Du skal ikke tænke på, at lokalet kan falde i pris. Ligeledes får du ikke besværet med at skulle sælge lokalet, når du engang flytter. Ved at leje kan du nøjes med at overveje, hvilken type lokale du leder efter, og hvad det givne lokale skal bruges til. Ved at leje et lokale, opnår du en fleksibilitet, som du ikke opnår, hvis du køber en ejendom. Med leje af lokaler har du altid frihed til at opsige din lejekontrakt og finde nye lokaler til leje, fx hvis du har fået færre eller flere medarbejdere. Du skal med andre ord leje et lokale fordi det giver fleksibilitet, fleksibilitet og fleksibilitet.

Den rette størrelse af dine nye lokaler i Århus

Når du leder efter lokaler, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at de lokaler, som du lejer, hverken er for små eller for store. Lokalerne skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Lokalets størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye lokaler i Århus

Når du leder efter nye lokaler til leje, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye lokaler. Placeringen af lokalerne er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller restaurant skal ligge i mere befærdede steder i Århus.

Erhvervslokaler i Århus

Hvis du leder efter erhvervslokaler i Århus, er det vigtigt, at du overvejer beliggenhed og størrelse nøje. Selvom der er mange erhvervslokaler til leje i Århus, er der også meget stor forskel på kvalitet og størrelse og dermed prisen. Start med at spørge dig selv om: Hvor store skal dine erhvervslokaler i Århus være? Hvor meget må dine erhvervslokaler i Århus koste? Har du andre specielle krav til erhvervslokaler i Århus? Tjek herefter listen med erhvervslokaler i Århus og udvælg de mest interessante lejemål. Kontakt herefter udlejeren og bestil fremvisninger af de forskellige lejemål.

Erhvervslejemål Århus

Der er mange ledige erhvervslejemål i Århus. Husk at et erhvervslejemål i Århus er registreret som erhverv, og at du derfor skal have tilladelse fra kommunen, hvis du skal ombygge erhvervslejemålet. Du kan se alle de ledige erhvervslejemål Århus ved at trykke på linket.

Billige lokaler i Århus

Der er både dyre og billige lokaler i Århus. Hvis du leder efter de billige lokaler i Århus, kan du gå ind på oversigten over lokaler i Århus og så bruge filteret foroven til at sortere efter pris, så de billige lokaler i Århus kommer først.

Erhvervsmægler i Århus

Hvis du skal udleje et lokale, er det en mulighed, at benytte en erhvervsmægler i Århus. De fleste udlejere, vælger dog ikke, at benytte en erhvervsmægler i Århus, da udlejning af lokaler er ret simpelt. Den største del af arbejdet med at udlejning af lokaler, handler om at finde en lejer til lokalerne og dem kan man selv let finde via tilgængelige databaser. Mange erhvervsmægler i Århus benytter alligevel de samme databaser. Det er dog en god ide at få hjælp til udarbejdelse af kontrakten, fra enten en erhvervsadvokat eller erhvervsmægler.

Udlejning af kontor i Århus

Hvis du skal foretage udlejning af kontorlokaler i Århus, er det vigtigt, at du finder den rette lejer, som både kan betale husleje og som bliver i lejemålet i mange år. Når du foretager udlejning af kontor i Århus skal du derfor ikke bare vælge den første og den bedste lejer. Snak med mange potentielle lejere og lav en aftale med den der har den mest succesfulde forretning og som du samtidig har den bedste fornemmelse med. Du kan finde lejere til udlejning af lokaler i Århus direkte ved at trykke på linket.

Mange populære bydele i Aarhus

Når man skal finde ud af hvor man skal leje lokaler i Aarhus, kan man let blive forvirret. For Aarhus er ikke bare én by, som mange andre byer. Aarhus består af adskillige bydele, der har hver sin stil og stemning.

De største bydele i Aarhus er:

Midtbyen i Aarhus
Latinerkvarteret
Øgadekvarteret
Ceresbyen
Havnefronten
Christiansbjerg

Lej kontor i Midtbyen

Midtbyen i Aarhus (eller Aarhus C) består af området inden for de tre store alléer, Nørre Allé, Vester Allé og Sønder Allé, samt området omkring Aarhus Hovedbanegård og rådhuset. Midtbyen har stemningsfyldte torve og stræder med et væld af forskellige butikker. Midtbyen i Aarhus, har lokaler af alle typer og det er meget eftertragtet at leje kontor i Aarhus Midtby.

Lej kontor i Latinerkvarteret

Latinerkvarteret er den ældste bydel i Aarhus. Der skabes en unik stemning med de brostensbelagte gader og gamle bindingsværkshuse, og her er store muligheder for at shoppe og spise spændende mad. I Graven finder du specialbutikker, kaffebarer og lækker mad, og lige rundt om hjørnet ligger Mejlgade, hvor gode restauranter og lækre take-away-steder ligger som kulinariske perler på en snor. Hvis du er en kreativ virksomhed er det meget interessant at leje kontor i Latinerkvarteret.

Lej kontor i Øgadekvarteret

Øgadekvarteret ligger mellem Aarhus Universitet, Trøjborg og Midtbyen og ligger derfor helt centralt. Det populære kvarter er kendt for dets kuperede landskab, flotte arkitektur og ligger også tæt ved Botanisk Have. Der bor mange studerende i området, hvorfor det er let at rekruttere studerende til din virksomhed hvis du lejer kontor i Øgadekvarteret.

Lej kontor i Ceresbyen

Ceresbyen hedder også Aarhus K og er et relativt nyt kvarter. Selve Ceresbyen er bygget og opkaldt efter det gamle Ceres Bryggeri, der lå på adressen i mere end 150 år. Bydelen er nu fyldt med en blanding af smukke gamle bygninger, moderne arkitektur og grønne områder. Tryk her hvis du vil se kontor der lige nu er til leje i Ceresbyen.

Lej kontor ved Havnefronten

Havnefronten i Aarhus kaldes også Aarhus Ø og er Aarhus yngste bydel. Området har længe været dedikeret til industri og færgefart. Mange virksomheder vælger at leje kontor i Aarhus Ø.

Lej kontor i Christiansbjerg

Christiansbjerg er en bydel der ligger i den nordvestlige del af Aarhus mellem Paludan-Müllers Vej og Randersvej. Katrinebjerg og IT-byen er en del af Christiansbjerg, der også har et hav af virksomheder. Bydelen har gode indkøbsmuligheder, idet butikscenteret Storcenter Nord huserer adskillige butikker og restauranter. Der er mange virksomheder der vælger at leje kontor i Christiansbjerg.