Rapportér

Kontorfællesskab til leje, København Nørrebro, Blågårds Plads

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 128910
  • Kontorfællesskab
  • 1 - 2

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

2 ledige kontorpladser på Blågårds Plads

Siden september 2002 har vi boet i de Grønne Budes tidligere hovedkvarter på hjørnet af Blågårds Plads og Blågårdsgade. Omgivelserne er herlige: Pladsen med store træer og Kaj Nielsens skulpturer, butikker, bibliotek og medborgerhus, cafeer og musikværthus - mennesker året rundt. Vi synes, at vi bor på Københavns bedste Piazza.

Selve lejemålet er på 220 kvm + 50 kvm lagerplads i kælderen. Der er både store og små lokaler samt fællesarealer med mødelokale, køkken og plads til spisebord og mødebord. Både det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø er i top, og vi har et sted, hvor vores kunder straks føler sig hjemme. I alt er der 11 arbejdspladser.

Vi arbejder meget bredt med medier, sprog og kommunikation, udviklingsrådgivning og udviklingsstudier, projektledelse, business udvikling og salg, samt organisationsudvikling og ledelse. Det er et kreativt miljø for frie fugle, der hver især er vant til selv at skaffe føden. Vi har hver vores egen telefon, men ellers deler vi faciliteter (mødelokale, køkken, IT netværk, m.v.), spiser frokost sammen og bruger hinanden til inspiration, sparring, og en gang imellem fælles projekter.

Vi lægger vægt på at få kolleger, der vil bruge stedet som deres primære arbejdsplads og er indstillet på at slå rod for en længere periode. Til gengæld får man en funktionel arbejdsplads 24 timer i døgnet, og gode kolleger. Vi er en forening, der beslutter tingene i fællesskab og deles om det praktiske.

Prisen for en arbejdsplads ligger på 2.700 - 3.000 inkl. husleje, el, varme, rengøring og IT netværk (printning og fotokopiering er inkluderet i huslejen).

Mail til os hvis du har lyst til at være med. Så inviterer vi på frokost!

Dette lokale ligger i København kommune - klik her for mere info...