Rapportér

Kontorfællesskab til leje, København K, Sjæleboderne

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 128715
  • Kontorfællesskab
  • 3.300 Kroner
  • 1 - 6

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

KONTORPLADSER MED SJÆL OG CHARME I KØBENHAVN CITY

Vi har et kontor til leje, som rummer i alt 6 pladser i vores psykologhus [xxxxx] . Der er elevator i bygningen.
Kontoret er en del af et lejemål på i alt 325 m2, som oser af sjæl med bl.a. flotte sprossede vinduespartier og nordisk indretning. Kontoret kan huse mindre start-ups og enkeltmandsvirksomheder, som foretrækker rum og ro til fordybelse og faglig udfoldelse. Det kan eksempelvis lejes af freelancere, specialestuderende, grafikere, skribenter eller noget helt femte.
Attraktivt beliggenhed centralt i København tæt på offentlig transport og Københavns store indfaldsveje – 5 minutters gang til Nørreport st. Har I brug for frisk luft, så kan frokosten tages med ud i Kongens Have lige rundt om hjørnet. Desuden er der gode indkøbs- og frokostmuligheder i nærheden.

Der er adgang til møderum efter aftale, og vi har et indbydende venteområde, så I kan byde jeres gæster velkommen på bedste vis. Desuden er der fuld adgang til tekøkken, fri te og kaffe, samt toiletter og bad. Der er adgang til kontoret 24/7 alle ugens dage.
Den månedlige leje pr. plads er 3.300 kr. inklusiv alle udgifter. Dertil er husets faciliteter og services som rengøring og WiFi inkluderet i den månedlige leje. Kontorpladserne er oplagte til de, der ønsker at profilere sig med en præsentabel arbejdsplads eller vil arbejde i den helt rigtige atmosfære, midt i det pulserende byliv i København og hvor beliggenhedens signalværdi fremmer jer og jeres virksomhed. Til indflytning snarest.
Services: Bredbånd, Rengøring

Dette lokale ligger i København kommune - klik her for mere info...