Rapportér

Kontor til leje, København K, Krudtløbsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 134260
  • Kontor & Showroom
  • 40 - 69 m2
  • 104.347,6 - 180.000 Kroner
  • 2.608,69 Kroner/m2/år

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

Lokaler i smukke omgivelser på Holmen

Vi udlejer et 69 kvm erhvervslokale i København K, Holmen. I grønne omgivelser finder du de smukke renoverede bygninger, som har det lækreste lysindfald fra store vinduer og ovenvinduer. Med unik placering i København på Quintus Bastionen, Holmen, finder du de fredede og historiske bygninger, med en rolig beliggenhed helt tæt på vandet, Christianshavn og indre by.

Kontoret overtages totalistandsat med New Yorker gulve med varme, synligt originalt træværk og murværk, fantastisk lysindfald fra ovenlys i taget samt store vinduer via de historiske portpartier. Ganske enkelt et sted der skal opleves, så tøv endelig ikke med at få en fremvisning.

Badeværelse og tekøkken deles med designvirksomheden Lemus. I køkkenet er der opvaskemaskine, køleskab og kaffemaskine.

Lejen ligger på 15.000 ex. moms pr. Måned og er med overtagelse snarest.

Depositum: 3x husleje

Du kan nemt komme til lejemålet med bil via Christianshavn eller via Refshalevej over Kløvermarken. I gå- og cykelafstand findes der både Christianshavns Metro station, havnebussen og almindelig busforbindelser. 9A kører blandt andet lige ude foran. Der er mulighed for, at tilkøbe en privat parkeringsplads, men ellers er der rigeligt parkeringspladser til timepris.

Christianshavn og Holmen er desuden solidt forbundet via stibroer, gang- og cykelstier, således hele området er let tilgængelig for gående og cyklister. Inderhavns gå- og cykelbro forbinder nemt lejemålet med bl.a. Kongens Nytorv, som kan nås på blot 10 minutter på cykel.

Dette lokale ligger i København kommune - klik her for mere info...