Rapportér

Kontor til leje, København K, Klik her for at se vejnavnetOvergaden xxx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 136831
  • Kontor
  • 406 m2
  • 527.796 Kroner
  • 1.300 Kroner/m2/år

406 Idylliske kontorkvadratmeter i hjertet af Christianshavn

406 Idylliske kontorkvadratmeter i hjertet af Christianshavn

Du kender måske Christianshavn fra tv-serien Huset på Christianshavn. Siden tidsperioden som serien skildrer, er der dog sket meget med bydelen, som i dag betragtes som en af Københavns mest hyggelige og unikke tidslommer. Området er anlagt med seks gader på langs - og fire gader på tværs med en midterkanal. Christian den 4 ville med inspiration fra Holland skabe en overby og en nederby. I dag vrimler bydelen med butikker, hippe spisesteder, kreative virksomheder – og ikke mindst besøgende. Transportmulighederne til og fra er eminente, da busser og metro kører i pendulfart fra Christianshavns Torv.

Træd indenfor i denne historiske og fredede ejendom gennem den æstetiske port. På ejendommens anden og tredje sal ligger dit nye kontor. Mærk stemningen. Kig dig omkring og forestil dig din virksomhed bo her. Træd indenfor i kontorets store lokale, med direkte udsigt til kanalen. Forsæt op af én af kontorets to interne trapper til hyggelige mødelokaler, arkivrum samt nyt køkken med frokoststue, hvor du og dine medarbejdere kan nyde jeres frokost, under ejendommens historiske tag. Lejemålet på anden sal har to nyrenoverede toiletter, kaffespotområde samt storrumskontorer. Vi glæder os til at byde dig indenfor i denne moderniserede og fredede ejendom fra 1786.Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 4.601 pr. md.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i København kommune - klik her for mere info...