Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér

Kontor til leje, Svendborg, Ramsherred

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 139384
  • Kontor
  • 675 m2
  • 695 Kroner/m2/år
Kontaktinformation til udlejer/sælger:
Barfoed Group
Karina Kærup
tlf: 29623820
kal@barfoedgroup.dk
Hjemmeside

675 m2 kontor til leje i 5700 Svendborg

Kontor til leje i Svendborg – Kreative, IT, call center etc.
Svendborg Kommune har i mange år lejet Ramsherred 10, i hjertet af Svendborg by, og denne markante ejendom har været anvendt til jobcenter med kundevenligt område i stueplan og administration på øvrige etager.
Hele huset frigøres til udlejning, idet kommunen tager aktiviteterne hjem i egne bygninger, og Barfoed Group kan derfor tilbyde den gule bygning – jf. billedet ovenfor – samt mellembygningen, som bæres af de to etager høje søjler henover Ramsherred.
Ejendommen blev opført i 1990 som domicil for TV-Fyn, og ejendommen er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter.
Ramsherred 10 er en særdeles velbeliggende og synlig ejendom, som rummer mange spændende muligheder som flerbrugerhus med .

ejendomsmægler, bank, realkredit, restaurant, butik, fitness eller sundhedsfag eller andet i stueplan og en del af 1. sal (etagerne hænger sammen i den ene halvdel af bygningen omkring et flot rum med dobbelt loftshøjde),
og advokat, revisor, ingeniør, IT, handel, call center, sundhedsfag eller kontorfællesskab på husets øvrige etager, der kan lejes i forskellige opdelinger og kombinationer.

Nordea Bank flytter ind i halvdelen af stueplan til august 2019.
Dette lejemål er beliggende på 3. sal, som er tagetagen, og lokalerne er i dag indrettet med enkeltmands-kontorer, tomandskontorer, stort kontormiljø i midten med ovenlys, mødelokale, teknikrum, depotrum, to toiletter, samt køkkenniche, som det har været anvendt af Svendborg Kommunes jobcenter.
Lejemålet overtages nymalet, med olieret trægulv, rengjort og i god stand, samt med mindre tilpasninger af indretningen efter nærmere aftale, og i den forbindelse har vi vedlagt et indretningsforslag, jf. prospektet, hvor vi har vist et mere åbent og effektivt lejemål med en masse arbejdspladser.
Hvordan du konkret ønsker at anvende lejemålet, og hvor arbejdspladser, mødelokaler, showroom og lounge skal placeres i henhold til din virksomheds behov, vil vi gerne tegne ind således, at du får et tilpasset indretningsforslag.
Der er ventilationsanlæg i lejemålet, og der er elevator på hovedtrappen.
Udsigten mod Skolegade er til den lille park med træer, plæner m.m., og på den modsatte side ser man ned ad Ramsherred mod Torvet. Flot udsigt på begge sider!
Kælderen er indrettet med god loftshøjde, og med elevatoradgang, og kælderen er derfor perfekt til gode arkiver, let lager og anden opbevaring.

Dette lokale ligger i Svendborg kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Svendborg