Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Restaurant, København K, Østergade

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
  • 170866
  • Restaurant
  • 278 m2
  • 4.496 Kroner/m2/år
  • Rapportér fejl
Kontaktinformation til udlejer/sælger:
Barfoed Group
Jan Kristensen
tlf: 70 20 15 45
jk@barfoedgroup.dk
Hjemmeside

Ny restaurant udvikles på Østergade (Strøgets high end)

Ny restaurant udvikles på Østergade (Strøgets high end)
Barfoed Group udvikler tidligere butikslokale på den mest eksklusive del af Strøget i København, nemlig på Østergade 13, som er en vigtig del af middelalderbyen, idet såvel danske gæster, som udenlandske turister, i stort antal besøger området hvert år.

Lejemålet ligger mellem Mulberry og Hvelplund, lige overfor B&O og Guinness World Records Museum, tæt på den helt nye Cartier-forretning og alle de andre stærke mærkevarebutikker og butikker med juveler og ure, der findes på denne del af Strøget, samt med stor synlighed for gående, der kommer ad Ny Østergade.

Nærområdet er ligeledes kendetegnet ved, at mange gode restauranter, caféer, barer, natklubber og hoteller også ligger her, og blandt disse udlejer Barfoed Group i dag til eksempelvis L´Alsace, Café Victor, Llama og Det Glade Vanvid.

Som det er vist på illustrationen (det første billede), vil lejemålet få en flot indgang via ejendommens port til Østergade, og selvom ejendommens øvrige lejere også benytter denne adgangsvej, kan restauranten anvende venstre side af porten til opstilling af caféborde eller lignende og udsmykke facaden med baldakin, menukort, logo eller anden præsentation.

På billederne i nærværende præsentation ses den tidligere lejers inventar, belysning og indretning, hvilket dog alt sammen fjernes, og derfor er billederne kun til vejledende oplysning.

På denne attraktive beliggenhed indrettes lokalerne nu til en high end restaurant, hvilket sker i et meget nært og konstruktivt samarbejde mellem lejer og udlejer.

Som ambitiøs og dygtig restauratør får du her en unik mulighed for at samarbejde med en udlejer, der kender til arbejdet med at skabe de optimale rammer for en high end restaurant.

Byggetilladelsen er ligger klar lige nu, idet Barfoed Group netop har gennemført myndighedsbehandlingen.

Dette lokale ligger i København kommune - klik her for mere info.