Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Lager til leje, Vallensbæk Strand, STRANDESPLANADEN

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
  • 169894
  • Lager
  • 536 - 1.202 m2
  • 1.070.982 DKK
  • 891 Kroner/m2/år
  • Rapportér fejl
Kontaktinformation til udlejer/sælger:
Væxthuset
Væxthuset
tlf: 53531717
info@vxh.dk
Hjemmeside

1200 M2 LAGER I VALLENSBÆK STRAND

Lagerhallerne indeholder en hal på 666m2 samt en på 536 m2 - begge er udstyret med 3m høje elektriske porte. Hallerne kan lejes opdelt eller samlet på 1202 m2. Værksted, sort industri/produktion eller fossilevæsker kan ikke godkendes til lejemålet. Yderligere indeholder ejendommens stue, 1. & 2. sal hvor der trappe og elevator til 1. & 2. sal, lyse cellekontorer med adgang til terrasse, mødelokale samt køkken.

Kontorhotellet har en stor Kantine med buffet og konferencefaciliteter samt en stor udendørs terrasse hvor man kan nyde sin frokost om sommeren. Køge bugt motorvejen E20 til København og Jylland, ligger 3 min fra Væxthuset. Bus , tog og indkøb er 1 min fra ejendommen på det nye Vallensbæk stationstorv med bla. Fitness World, Lagkagehuset, REMA 1000, Nordea, 7 ELEVEN etc. Har man behov for en gåtur i det fri, så ligger Vallensbæk Strand & havn 3 min fra kontorhotellet. Stranden og havnen er et attraktivt område specielt om sommeren pga. sandstranden og ikke mindst stemningen på havnen.

Ejendommen har i dag flere lejere boende bla. GOOD YEAR, HONEYWELL, PROSAPIA, KIF HÅNDBOLDT etc. og man skal altid være velkommen forbi til en snak og en fremvisning af faciliteterne.

Dette lokale ligger i Vallensbæk kommune - klik her for mere info.