Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér

Kontor, Odense C, Jernbanegade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 146663
  • Kontor & Butikslokaler
  • 1.5.2020
  • 220 m2
  • 131.400 Kroner
  • 597,27 Kroner/m2/år
Kontaktinformation til udlejer/sælger:
Barfoed Group
Karina Kærup
tlf: 29623820
kal@barfoedgroup.dk
Hjemmeside

220 m2 kontor i 5000 Odense C

NYHED – 220 m² åbent kontormiljø i smuk gammel ejendom udlejes i Odense C
Odense er en by i vækst, hvilket tydeligt ses med de mange byggerier både i bymidten og i oplandet. I en smuk gammel ejendom beliggende i Odenses bymidte, tæt på Odense Rådhus, udlejes 220 m² kontorlejemål på ejendommens 1. sal.
Ejendommen ligger i centrum af Odense, og få meter fra gågaderne med butikker, stormagasin og restauranter/caféer, og netop Gråbrødre Plads, som der er 30-40 meter hen til, er omkranset af netop caféer, restauranter og burgerbarer m.m., hvilket strækker sig ned ad Jernbanegade til Grand Hotel.
Lejemålet består af mindre fordelingsgang, køkken med stor kantine/møderum med adgang til toilet. Der er stort åbnet kontormiljø med store vinduespartier, 2 kontorer med glaspartier med hver 2 arbejdspladser, kopi/arkiv samt yderligere 2 toiletter. Lejemålet er anvendeligt til kontor og administration.
Hovedindgangen til lejemålet er fra brostensbelagt gårdrum ved Store Gråbrødrestræde 17, lige overfor Gråbrødre Parkeringshus.
Der er et parkeringshus omme i Store Gråbrødrestræde, samt offentlige parkeringsmuligheder rundt i området samt få minutters gang Odense Banegård, og mange gående kommer netop denne vej ind til byen fra stationen.

Dette lokale ligger i Odense kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Odense C