Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér

Kontor til leje, København SV, Sydhavns Plads

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 157145
  • Kontor
  • 1.3.2021
  • 385 m2
  • 1.250 Kroner/m2/år
Kontaktinformation til udlejer/sælger:
Barfoed Group
Karina Kærup
tlf: 29623820
kal@barfoedgroup.dk
Hjemmeside

Flot storrumskontor med udsigt over byen. Mulighed for skilt på gavl.

Flot storrumskontor med udsigt over byen. Mulighed for skilt på gavl.
Særdeles lyst kontorlejemål, beliggende på øverste etage i pæn og præsentabel ejendom, med en smuk udsigt over byens tage.
Lejemålet er indrettet i moderne rustik stil med et gråt epoxy-malet gulv.
Lejemålet består af et stort åbent kontorlandskab med mulighed for op til 18-20 arbejdspladser. Endvidere forefindes 2 møderum, hvoraf det ene møderum kan rumme +10 mødedeltagere. I forbindelse med storrumskontoret, er der indrettet et stort ”chefkontor” med mulighed for egen mødefacilitet på kontoret. Alternativt kan kontoret anvendes som 2-eller 3-personerskontor.
Lejemålets køkken ligger i direkte forbindelse med det åbne kontorlandskab, og falder godt ind i lejemålets rustikke stil. Så det fremstår mere som et ”café-køkken”.
Der kan lejes 2 parkeringspladser på ejendommen iht. nærmere aftale. Det er også muligt at parkere i A.C. Meyers parkeringshus som tilbyder parkering fra kr. 499,-og op til 1.400,-pr. måned.
Ejendommen er beliggende ved de store indfaldsveje til København K, og virksomheden kan derved opnå en god eksponering via skiltning på ejendommens gavl.
Alt i alt et særdeles veldisponeret lejemål i en præsentabel og eksponeret ejendom, med adgang til gode parkeringsmuligheder.

Dette lokale ligger i København kommune - klik her for mere info.