Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontor til leje, København SV, Scandiagade

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
  • 187163
  • Kontor
  • 1.1.2023
  • 7.925 m2
  • Ikke angivet
  • 1.850 DKK
  • Rapportér fejl

Harvings Pakhus – domicil eller flerbrugerhus (fra 607 m²) – lige ved S-tog, Metro, motorvej m.m.

Harvings Pakhus – domicil eller flerbrugerhus (fra 607 m²) – lige ved S-tog, Metro, motorvej m.m.
I 15 år har ejendommen været udlejet til teleselskabet 3, og alle, som har kørt ad Scandiagade eller Sydhavns Plads, kender bygningen med det store 3-logo på gavlen.

Barfoed Group samarbejder nu med arkitekter, ingeniører, designere og håndværkere om at kreere og etablere indbydende og motiverende rammer for nye lejere i respekt for, og i harmoni med, det unikke udtryk og de kvaliteter, som Harvings Pakhus har.

Der vil ske markante forandringer af bygningens indre, herunder f.eks. med nye lofter, ny LED-belysning, nye plankegulve fra Dinesen, nye tekøkkener, ny personalerestaurant med fælles mødelokaler, fitnessrum med nyt træningsudstyr, ny beklædning af søjler, samt meget mere.

Udvendigt vil bygningens ankomstområder blive stærkt forbedret, og bygningen vil blive rammet ind med plantekummer, træer og buske, belysning og skiltning, samt ikke mindst, en stilfuld og skulpturel opstilling af metalblade, der vil skabe hyggelige adgangsveje og behagelig afskærmning.

Alt dette er i den indledende proces lige nu, og du vil kunne finde nærmere beskrivelse og mange 3D-renderinger (designoplæg) på ejendommens hjemmeside, som viser dig, hvilke mål vi stræber efter i relation til ejendommens fremtidige stil, udseende og karakter.

De på designoplæggene viste møbler, herunder også udsmykning, er blot eksempler på, hvordan lokalerne kan indrettes, når designerne har tænkt på, hvordan møblering flot kan matche ejendommens stil og karakter efter istandsættelse og ombygning, men hver lejer bestemmer naturligvis selv, hvilke møbler m.m. lejer ønsker at indrette sig med.

Harvings Pakhus vil blive omfattende istandsat og fornyet således, at ejendommen såvel ude som inde vil være et attraktivt og moderne hus, hvor dine medarbejdere vil føle sig godt tilpas og være stolte af at arbejde.

Ejendommen har energimærke B, ventilation, køling, to personelevatorer, samt direkte adgang fra den store parkeringskælder til huset.

Der er 3 minutters gang til S-tog, 7 minutters gang til kommende Metro, få minutters kørsel til Rådhuspladsen, let adgang til motorveje til f.eks. lufthavn eller sydover, samt gode parkeringsforhold på terræn, kælder og eksternt parkeringshus.

Bygningen kan lejes af én virksomhed som et samlet domicil, men bygningen udbydes også som et flerbrugerhus med fælles personalerestaurant, fitnessrum m.m.

Besøg ejendommens hjemmeside på www.harvingspakhus.dk og se konceptvideo, dronevideo, indretningsforslag, billeder, beskrivelse og meget mere.