Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér

Kontor til leje, København K, Sværtegade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 145906
  • Kontor
  • 161 m2
  • 1.500 Kroner/m2/år
Kontaktinformation til udlejer/sælger:
Barfoed Group
Karina Kærup
tlf: 29623820
kal@barfoedgroup.dk
Hjemmeside

161 m2 kontor til leje i 1118 København K

161 m² lyse kontorlokaler på 2. sal tilbydes i særdeles flot ældre ejendom.
Lyst og meget veldisponeret kontorlejemål indrettet med to store kontorlokaler mod Sværtegade, samt 2 store kontorer mod gården. I entreen er indrettet mindre tekøkken, og derfra er der også adgang til lejemålets toilet.
Samtlige kontorer har lyse brede plankegulve, samt smukke høje træpaneler, samt et virkelig godt lysindfald uanset om kontoret har udsigt til Sværtegade eller mod gården.
Kvarteret er præget af moderigtige tøj butikker i gadeplan i kombination med hyggelige trendy cafeer samt gode frokost restauranter. Ligesom stormagasinerne Illum og Magasin kan nås inden for få minutters gang.
Fra kontoret er tillige let adgang til metro stationen på Kongens Nytorv ligesom S-toget kan nås ved en 10 minutters gang til Nørreport station. Turen kan enten gås af Købmagergade, hvor der er rig mulighed for ”vinduesshopping” ellers langs Kongens Have.
Kunder eller ansatte der kommer i bil, har mulighed for at parkere i et af de mange p-huse i området herunder p-huset i Gl. Mønt 1-3, Adelgade eller hos Magasin eller Illum.
Der er mulighed for deltagelse i den kommunale renovationsordning, hvor den nuværende pris er kr. 4.951,60 kr. pr. år ekskl. moms.
Lejemålet overtages ny istandsat, med nymalede vægge og pæne ny behandlede trægulve.

Dette lokale ligger i København kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i København K