Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér

Kontor til leje, København K, Skoubogade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 145195
  • Kontor
  • 302 m2
  • 581.952 Kroner
  • 1.926,99 Kroner/m2/år

PRO-UDLEJER

Vi anbefaler denne udlejer
Kontaktinformation til udlejer/sælger:
Hovedstadens Ejendomsadministration
Kim Jensen
tlf: 33 25 30 00
khj@lejemaal.dk
Hjemmeside

Kontor i høj kvalitet

Kontorlejemål der imponerer !
I særdeles flot og kendt ejendom med imponerende indgangsparti - udlejes eftertragtet og veldisponeret kontorlejemål.Ejendommen er beliggende på hjørnet af Skoubogade og Nygade - ejendommen er fra 1900 og tegnet af arkitekterne Martin Larsen & C. Mandrup-Poulsen.Det første man ser, når man træder ind i ejendommen er ejendommens meget smukke trappeparti med paneler og snedkerfremstillede fyldningsdøre.


Selve lejemålet indeholder lyse, meget højloftede store kontorer med flot stuk og nye flotte 22 mm Hørning ege parketgulve samt Christiansborg fodpaneler med kabeltræk. Bøjsø døre med messing håndtag overalt. Nyere køkken med opvaskemaskine og "Amerikaner" køleskab samt 2 smukke flisebelagte toiletrum. Endvidere forefindes der et utrolig flot og stort konferencelokale med smukt udskårne vægpaneler, som er oplagt at benytte til bestyrelsesmøder eller lignende. Endvidere er der i konferencerummet ophængt de legendariske og helt unikke Christiansborg lysekroner i loftet.
Der er en usædvanlig og fantastisk udsigt til Strøget og masser af lysindfald på grund af de meget store og høje vinduespartier.

Beliggenheden kan ikke være bedre - centralt på Strøget, lige overfor Baresso og med La Glace og Kaufmann som underbo, i et charmerende og levende område med et
rigt butiksliv og gåafstand til Rådhuspladsens Metroforbindelse, Nørreport og Kongens
Nytorv.
Elevator lige til døren samt dørtelefonanlæg.Vi forestiller os, at lokalerne vil være særdeles velegnet til fx. advokatpraksis, kursuslokaler eller lignende.Overtages nyistandsat og indflytningsklart.

Alle priser er ekskl. moms.

Dette lokale ligger i København kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i København K