Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kontorfællesskaber til leje i København S

Du har søgt efter Kontorfællesskaber til leje i København S. Mere info om kontorfællesskaber til leje i København S.
Du har søgt efter Kontorfællesskaber til leje i København S. Mere info om kontorfællesskaber til leje i København S.

Værd at vide når du søger kontorfællesskab i København S

Syd for København centrum finder du København S. Denne bydel har i løbet af de seneste år gennemgået en stor udvikling med mange nybyggerier og spændende arkitektoniske perler som spillestedet Royal Arena. Bydelen København S, Amager, er inden for kort tid steget i popularitet og som følge af byens udvikling og vækst, og øen bliver tit spået til at være det nye hippe sted i København.
Som beboer på Amager kan du få mange behov opfyldt; du bor centralt, da du nemt og hurtigt kan komme ind til centrum. Derudover er bydelen rig på natur- og kulturoplevelser både til lands og til vands.

Med store græsarealer og kort afstand til vandet er København S privilegeret med en skøn natur.
Amager Strandpark er populært hos københavnerne, som får muligheden for at nyde Øresunds friske vand både om sommeren og vinteren.
På gode sommerdage er Strandparken et befærdet sted, men der er stadig plads til, at alle kan få frisk luft og sand mellem tæerne.
Udover at være en naturoplevelse bliver der også afholdt forskellige sommerkoncerter.

I København S ligger også vand-ski parken Copenhagen Cable Park - Her kan du både prøve dine egne evner indenfor vandsport af og lade dig underholde af andres tricks. I parken afholdes der desuden store fester, Sankt Hans og klubaftener. 

København S er en bydel, der er kommet for at blive, ikke kun som beboelsesområde, men også som et symbol for moderne københavnsk kultur, natur og industri.

 

Find kontorfællesskab i København S på Lokaleportalen.dk

Søger du kontorfællesskab til leje i København S, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorfællesskaber på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorfællesskaber til leje i København S . Du kan se de aktuelle kontorfællesskaber til leje i København S herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i København S end kontorfællesskab til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorfællesskaber til leje i København S

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i København S. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i København S der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i København S?

I København S finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i København S ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for København S kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i København S?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i København S.

Hvor meget koster et lokale i København S?

Prisen på et lokale i København S afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i København S.