Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontor til leje, Odense SØ, Blangstedgårdsvej

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
  • 148021
  • Kontor
  • 791 m2
  • 544 Kroner/m2/år
  • Rapportér fejl
Kontaktinformation til udlejer/sælger:
Barfoed Group
Karina Larsen
tlf: 70 20 15 45
kal@barfoedgroup.dk
Hjemmeside

791 m² i stue og parterreplan i veludbygget erhvervsområde i Odense SØ

791 m² i stue og parterreplan i veludbygget erhvervsområde i Odense SØ
Blangstedgårdsvej er beliggende i et trafikknudepunkt ved Ring 2, en direkte indfaldsvej til Odense Centrum, og Ring 3, som giver let adgang til motorvejen – både den øst-vestgående E20 – samt den sydgående motorvej til Svendborg. I området ligger bl.a. TV2 Fyn, Rosengårdscenteret og IKEA samt andre store og små virksomheder.

Bygningen er opført i 1987 med facader i røde teglsten og build-up tag pålagt tagpap. I facaden mod Munkerisvej er der store buede glasfacader fra stueplanshøjde til 1. sal.

I lejemålet finder man en stor kantine med godt køkken med hvide elementer og håndtag i stål, komfur, emhætte, opvaskemaskine og stort køleskab. Der er både storrumskontorer og mindre kontorer i lejemålet samt flere møderum og depotrum. De fælles toiletter er beliggende i den fælles opgang, hvorfra det er muligt at bevæge sig rundt i ejendommen.

Lokalerne overtages nymalet og med ordnede gulve (istandsat).

Der er parkering foran ejendommen, og grunden er befæstet med SF-sten til parkeringsforhold for ca. 60 biler. Der er få minutters gang til Nyborgvej, hvor der er busstoppested og ca. 1000 meter til den nye letbane.

Dette lokale ligger i Odense kommune - klik her for mere info.