Dette lokale er oprettet af en bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontor til leje, Odense M, Cortex Park

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
  • 141210
  • Kontor & Kontorfællesskab
  • 1 - 1.000 m2
  • Rapportér fejl

Kontor til leje i Odense

I Videnbyen finder du startup-virksomheder, innovative virksomheder, investeringsselskaber samt Syddansk Universitets vækst- og entreprenørskabsaktiviteter.

Vi tilbyder alt fra skrivebordspladser i fællesarealer over kontorer fra 2-11 personer. Har du ikke brug for en fast arbejdsplads, men vil gerne bruge faciliteterne i Videnbyen, er vores On the Go løsning et godt bud.

Som lejer har du adgang til en lang række fordele, der bl.a. omfatter:

- Mødelokaler, konferencefaciliteter og mødeservering
- Højt serviceniveau med bemandet modtagelse
- Café og mulighed for frokostordning
- Sikkerhed i form af adgangskontrol, alarm og vægterservice
- Gratis parkering

I Videnbyen bliver du en del af et indbydende, ungt miljø kendetegnet ved innovation, tværfaglighed og daglig interaktion. Gennem netværksarrangementer og adgang til eksperthjælp giver vi dig mulighed for at møde potentielle sparrings- eller samarbejdspartnere, som kan bidrage til udviklingen af din virksomhed.

Huset har et aktivt konferenceafsnit, og dagligdagen i Videnbyen rummer mange arrangementer, udstillinger og gæster i huset – alt sammen med iværksætteri og innovation i centrum. I hjertet af huset finder du Café Cortex som danner rammerne for det uformelle møde og den gode frokost.

En forskerpark er perfekt til både halvdags- og heldagsmøder. Og vores møde- og konferencelokaler kan danne rammen for bestyrelsesseminarer, leder- og strategimøder samt mindre konferencer, hvor der suppleres med alt i AV-udstyr og høj service med styr på detaljerne. Vi tilbyder:

- Et autentisk og unikt miljø i hjertet af robotbyen Odense
- Nyskabende mødested og kontorfællesskab samlet under ét tag
- 11 møde- og konferencelokaler fra 5-350 personer
- 500 gratis parkeringspladser
- Frisklavet mad fra eget køkken

Services: Kantine, Konferencefaciliteter, Kopimaskine, Køkken/frokoststue, Parkeringspladser, Printer, Receptionist, Rengøring
Dette lokale ligger i Odense kommune - klik her for mere info.