Rapportér

Butikslokaler, København Vesterbro, Westend

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 143657
  • Butikslokaler & Produktion/værksted
  • 69 m2
  • 131.763,84 Kroner
  • 1.909,62 Kroner/m2/år

Smukt butikslokale/showroom til leje

Nu udbydes et velbeliggende lejemål til overtagelse i det smukke [xxxxx] -kvarter på Vesterbro med en parisisk stemning, tæt på Frederiksberg samt andre hyggelige butikker, og som nabo til det nye flotte Ikea Planning Studio.

Butikken er yderst veldisponeret, charmerende og flot indrettet som en butik til leje for en eksklusiv forretning, showroom eller måske et værksted, der vil tæt på de attraktive kunder i netop dette særlige område.

Selve nærområdet er særligt attraktivt og trendy, og mange virksomheder, butikker og restauranter ligger netop her på grund af den særlige stemning og det købedygtige publikum.

Butikken er oplagt til at huse en flot forretning med ure, smykker, design, tøj, sko, tasker, lingeri eller andre varer, der passer godt til stedet. Klinik og kontor kan også være en mulighed.
Den tidligere lejer har drevet en smykkebutik i lejemålet med eget værksted. Butikken har også et mindre lager/gangareal til opbevaring. Der er endvidere et mindre toilet og et flot, stort the-køkken.

Lejemålet overtages ryddet og rengjort, og i øvrigt, som det er og forefindes, og lejer foretager og bekoster selv opsætning af inventar og belysning mv.
Alarm/sikring, internetforbindelse etc. kan evt. overtages om ønskeligt fra tidligere lejer.

Alt inventar (møbler, køkkeninventar, hårde hvide-varer, møbler, skærme og lamper m.m.) tilhører den nuværende lejer, og alt dette vil blive fjernet med mindre ny lejer indgår særlig aftale med fraflyttende lejer herom.

Der er ingen afståelsessum. Alle priser er ekskl. moms.

Kontakt os gerne helt uforpligtende og få en god snak om butikken eller for at aftale et møde i lejemålet og kom og mærk den dejlige stemning i området.

Dette lokale ligger i København kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i København V