Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér

Butikslokaler, Nyborg, Torvet

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 139404
  • Butikslokaler & Lager & Kontor
  • 288 m2
  • 788 Kroner/m2/år
Kontaktinformation til udlejer/sælger:
Barfoed Group
Karina Kærup
tlf: 29623820
kal@barfoedgroup.dk
Hjemmeside

288 m2 butikslokaler i 5800 Nyborg

288 m² butikslokale – Torvet – Nyborg
Torvet 3 er en særdeles velbeliggende og synlig ejendom, hvor butikslokalet med lagerfaciliteter, køkken samt kontor, rummer spændende muligheder.
Ejendommen har indgangsparti fra selve Torvet, og har det grønne område omkring Nyborg Slot og voldgravene beliggende på sin venstre side. Der er mulighed for at bruge to indgange til det store butikslokale, både fra Torvet som er primær indgang, og fra Korsgade med en mindre indgang.
I forbindelse med butikslokale er der to mindre rum, som kan bruges til kontorer eller små lagerrum, som nuværende lejer pt. anvender lokalerne til. Derudover er der i lejemålet et mindre tekøkken med adgang til toilet.
Til lejemålet er der tilknyttet et større baglokale, som nuværende lejer anvender som systue. Butikslokale og baglokale er forbundet via en mellemgang, hvor der også er mulighed for lettere opbevaring.
Lejemålet er en hjørnebutik, som har store facadevinduer til både Torvet og Korsgade. De store vinduer gør det muligt med øget synlighed på de emner, som virksomheden ønsker at fremhæve.

Dette lokale ligger i Nyborg kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Nyborg