Boligudlejningsejendom til salg i Korsør

Herunder kan du se boligudlejningsejendomme til salg i Korsør og boligudlejningsejendomme til investering i Korsør. Tryk på den boligudlejningsejendom til salg i Korsør eller den boligudlejningsejendom til investering i Korsør, som du ønsker mere info om. Find boligudlejningsejendom til salg eller boligudlejningsejendom til salg i Korsør her. God fornøjelse. Mere info om boligudlejningsejendom til salg i Korsør.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
11 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i boligudlejningsejendomme til salg i Korsør over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af boligudlejningsejendomme til salg i Korsør over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boligudlejningsejendomme til salg i Korsør på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boligudlejningsejendomme i Korsør der er udbudt til salg på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boligudlejningsejendomme i Korsør der er solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte boligudlejningsejendomme til salg i Korsør over tid, samlet statistik over nye boligudlejningsejendomme til salg i Korsør over tid, samlet statistik over solgte boligudlejningsejendomme i Korsør over tid.

Dato Alle boligudlejningsejendomme til salg Nye boligudlejningsejendomme til salg Solgte boligudlejningsejendomme
27. marts 2024 11 0 0
26. marts 2024 11 0 0
25. marts 2024 11 0 0
24. marts 2024 11 0 0
23. marts 2024 11 0 0
22. marts 2024 11 0 0
21. marts 2024 11 0 0
20. marts 2024 11 0 0
19. marts 2024 11 0 0
18. marts 2024 11 0 0
17. marts 2024 11 0 0
16. marts 2024 11 1 1
15. marts 2024 11 1 0
14. marts 2024 10 0 0
13. marts 2024 10 0 0
12. marts 2024 10 0 0
11. marts 2024 10 0 0
10. marts 2024 10 0 0
9. marts 2024 10 2 2
8. marts 2024 10 2 0
7. marts 2024 8 0 0
6. marts 2024 8 0 0
5. marts 2024 8 0 0
4. marts 2024 8 0 0
3. marts 2024 8 0 0
2. marts 2024 8 0 0
1. marts 2024 8 0 0
29. februar 2024 8 0 1
28. februar 2024 9 1 1
27. februar 2024 9 1 0
26. februar 2024 8 0 0

Statistik over udbuddet af boligudlejningsejendomme til salg i Korsør

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boligudlejningsejendomme til salg i Korsør. Se også samlet statistik over alle udbudte boligudlejningsejendomme til salg i Korsør over tid, samlet statistik over nye boligudlejningsejendomme til salg i Korsør over tid, samlet statistik over solgte boligudlejningsejendomme i Korsør over tid.

Boligudlejningsejendomme
Antal ledige lokaler 11
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 5.524
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 9.701

Boligudlejningsejendomme til salg i Korsør

Du kan finde boligudlejningsejendomme til salg over hele landet på Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for investeringsejendomme, boligudlejningsejendom og udlejningsejendomme. Det er rigtig smart at sætte sine penge i boligudlejningsejendomme til salg i Korsør, da det er en god måde at tjene penge på. Det er en god investering, da du kan tjene penge på den løbende husleje, som du modtager fra lejerne.

Når du køber en boligudlejningsejendom, er det vigtigt at tage højde for nogle faktorer. Det er vigtigt at undersøge, hvor godt beliggende ejendommen er, og hvilke lejere der bor der. Det er også vigtigt at overveje, hvor meget du skal betale for ejendommen, og hvor meget du skal bruge på vedligeholdelse. Det er også vigtigt at undersøge, hvilke lejere der bor der, og hvor meget husleje de betaler. Det er også vigtigt at undersøge, hvilke forsikringer du skal have på ejendommen, og hvilke skatter du skal betale.

Når du køber en boligudlejningsejendom i Korsør, er det også vigtigt at være opmærksom på administration og økonomi. Det er vigtigt at sikre, at du har styr på lejemål, husleje, vedligeholdelse og forsikringer. Det er også vigtigt at holde styr på, hvor mange lejligheder der er ledige, og hvor meget husleje du skal opkræve. Det er også vigtigt at holde styr på, hvornår lejerne skal betale husleje, og hvornår du skal betale skatter og afgifter. Det er også vigtigt at holde styr på, hvilke serviceydelser du skal yde, og hvilke regler der gælder for lejemål. Det er også vigtigt at holde styr på, hvilke krav der stilles til lejerne, og hvilke regler der gælder for udlejning af lejligheder.

Ved at købe boligudlejningsejendomme, kan du skabe en god portefølje af boliger, som kan give dig en god værdi. Det er også en god måde at tiltrække investorer, som kan hjælpe dig med at øge værdien af dine ejendomme. Du kan skabe en god forretning, som kan give dig en god indkomst. Det er derfor en god måde at tjene penge på, og det er en god investering for ejere af boligudlejningsejendomme.

Investeringsejendomme i Korsør

Der er mange professionelle sælgere og rådgivere, som kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige investeringsejendom i Korsør. De kan hjælpe dig med at vurdere ejendommen, og de kan også hjælpe dig med at finde de rigtige lejere og de rigtige priser. De kan også hjælpe dig med at finde de rigtige forsikringer og skatter, som du skal betale. De kan også hjælpe dig med at finde de rigtige erhvervslokaler, som du kan leje ud til virksomheder. De kan også hjælpe dig med at finde de rigtige erhvervsejendomme, som du kan købe til en god pris.

Der er stor efterspørgsel efter investeringsejendomme i Korsør, og det er derfor en god måde at investere på. Det er dog vigtigt at vælge den rigtige beliggenhed og de rigtige ejendomme, når du køber investeringsejendomme  i Korsør.

Korsør er en erhvervsby med en lang historie. Byen ligger ved Storebæltsbroen og er et vigtigt knudepunkt for transport og logistik. Korsør er også hjemsted for en række forskellige industrier, herunder fødevareproduktion, maskinindustri og metalindustri.

Korsør er en attraktiv erhvervsdestination på grund af sin centrale placering, gode infrastruktur og dygtige arbejdskraft. Byen er også et attraktivt sted at bo og leve for medarbejdere og deres familier.

Nogle af de vigtigste kendetegn ved Korsør som erhvervsby omfatter:

  • Central placering: Korsør ligger ved Storebæltsbroen, hvilket giver byen en god forbindelse til resten af Danmark og resten af Europa.
  • God infrastruktur: Korsør har en god infrastruktur med motorveje, jernbane og havn.
  • Dygtig arbejdskraft: Korsør har en dygtig arbejdskraft med høj uddannelsesniveau.
  • Attraktive rammer: Korsør er et attraktivt sted at bo og leve med gode skoler, fritidsaktiviteter og kulturtilbud.

Korsør har en ambitiøs erhvervsstrategi, der har til formål at styrke byens position som erhvervsdestination. Strategien fokuserer på at tiltrække nye virksomheder, at støtte vækst og innovation blandt eksisterende virksomheder og at skabe gode rammer for erhvervslivet.

Transportforholdene i Korsør er gode for virksomheder. Byen ligger ved Storebæltsbroen, hvilket giver en hurtig og nem forbindelse til resten af Danmark og resten af Europa.

Korsør er også forbundet til motorvej. Motorvejen giver en hurtig og effektiv transportmulighed til andre dele af Danmark og Europa. Byen har også en god jernbaneforbindelse til København og andre dele af Danmark. Jernbanen giver en mulighed for at transportere gods og passagerer på en miljøvenlig måde.

Endelig har Korsør en havn, der kan håndtere både gods og passagerer. Havnen giver en mulighed for at transportere gods til og fra resten af verden.

Kort sagt er transportforholdene i Korsør gode for virksomheder, der ønsker at transportere varer og passagerer til og fra andre dele af Danmark og resten af verden.

Korsørs gode transportforhold er en vigtig faktor, der tiltrækker virksomheder til byen.

De vigtigste erhvervsområder i Korsør er:

  • Korsør Havn er en vigtig del af Danmarks transportinfrastruktur og er en vigtig destination for gods og passagerer. Havnen er også hjemsted for en række virksomheder.
  • Korsør Midtby er et vigtigt handels- og servicecenter for området og er hjemsted for en række butikker, restauranter og andre servicevirksomheder.
  • Halsskov er en nyere bydel i Korsør, der er præget af store boligområder, butikker og restauranter. Bydelen er også hjemsted for en række virksomheder, herunder Sund & Bælt og DKSH.

Disse områder er alle vigtige for Korsørs økonomi og beskæftigelse. De bidrager til at skabe vækst og udvikling i byen.

Bydele i Korsør

Korsør er opdelt i to bydele: Sydbyen og Halsskov.

Sydbyen er den ældste bydel i Korsør og ligger syd for havnen. Bydelen er præget af brostensbelagte gader, gamle bygninger og en hyggelig atmosfære. Her finder man blandt andet Korsørs gamle byport, Korsør Fæstning, Korsør Museum og Korsør Teater.

Halsskov er den nyere bydel i Korsør og ligger nord for havnen. Bydelen er præget af store boligområder, butikker, restauranter og et aktivt kulturliv. Her finder man blandt andet Korsør Havn, Storebæltsbroen, Sund & Bælt Centeret og Korsør Kunstmuseum.

Mere information om Korsør som erhvervsby

Hvis du søger erhvervslokaler i Korsør, er det vigtigt at du sætter dig grundigt ind i forholdene for erhvervsdrivende i byen. Vi har samlet en guide med alle relevante informationer om Korsør som erhvervsby, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om at drive virksomhed i Korsør i denne guide: Korsør: En guide til erhvervslivet.