Produktionsejendom til salg, Odense NV, Sandvadvej

For sale
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 135178
  • Produktionsejendom
  • 891 m2
  • 3,177 m2
  • 3,495,000 Kroner

MEGET VELHOLDT LAGER- OG VÆRKSTEDSEJENDOM MED BEBOELSE I KORUP

Mulighed for delvis udlejning: man kan vælge imellem at leje, lager / kontor / produktion / butik – leje for hele bygningen inklusiv P-pladser og bolig pr. mdr. 24.500dkk

EJENDOMSBESKRIVELSE
Meget velholdt erhvervsejendom med tilhørende bolig omfattende oprindelig bygning fra 1987 med kontor, værksted og beboelse samt nyere tilbygning fra 2003 med lager og butik.

Oprindelig bygning fra 1987 er på i alt 405 m². Opført med facader i dels hvide stålplader, dels røde mursten ved beboelsen. Tagdækning er med nyere ståltag og vinduer er delvis af nyere dato.

Beboelse - anslået i alt ca. 85 m² - er indrettet med: Entre med klinkegulv, pænt badeværelse med bruser og klinkegulv med gulvvarme, bryggers, soveværelse med indbyggede skabe, 2 stuer med let skillevæg imellem samt spisekøkken. Lejligheden er renoveret i 2002 og fremstår i meget pæn stand. Kan evt. overdrages i fuldt møbleret stand og med hårde hvidevarer efter nærmere aftale med sælger.

Kontor m.m.- anslået ca. 120 m² - er indrettet med: Storrumskontor, mødelokale, mellemgang, depotrum, frokostrum med klinker.

Værksted, incl. venterum for kunder - anslået i alt ca. 150 m² - er indrettet med: 2 værkedspladser med adgang via 2 aluporte på ca. 3 x, 2,5 m. Der er flisegulv samt pladeloft. Personaletoilet samt flot venterum for kunder. Udsugningsanlæg samt lifte m.m. i værkstedet kan evt. overtages af køber efter nærmere aftale med sælger.

Lager m.m. - anslået i alt ca. 50 m² - er indrettet med: Indrettet som dæklager / aflæggerum til værkstedet. Er uisoleret og med halvtag.

Tilbygning fra 2003 er opført med facader i med vandrette sorte stålprofiler og stålspær pålagt ståltag. Tilbygningen er i alt på 486 m² ecxl. indsludt dæk og omfatter lager samt butik:

Butik ca. 85 m² - er indrettet med: Flot butik med særskilt indgang og gulv med blanke sorte fliser med gulvvarme. Desuden gipsloft med indbyggede spots. Fra butikken er der adgang til kundetoilet samt lager.

Lager - ialt ca. 400 m² - er indrettet med: Søjlefri lagerhal med frihøjde på 4,5 m til 6,5 m i kip. Der er glittet betongulv samt lofter beklædt med trolltexplader. Indvendige vægge er beklædt med fibercementplader. Der er adgang via eldreven aluport i gavl på ca. 4 x 4,5 m. Lageret er opvarmet med caloriferevarme (fjernvarme).

Der er tillige etableret indskudt dæk til lettere opbevaring.

Ejendommen er velegnet til mange former for håndværks- og værkstedsvirksomheder, en-gros- og montagevirksomheder m.m. Ejendommen er ligeledes nem at opdele i 2 enheder, så ejendommen kan deles af flere virksomheder.

UDENOMSAREALER
Der er et samlet grundareal på 3.177 m² - heraf vej 26 m². Grunden er med befæstede tilkørselsarealer ved porte, både ved værksted og lager. Desuden parkeringsfaciliteter med granitskærver både foran og bagved samt pæn anlagt græsplæne.

OMRÅDE / KVARTER
Ejendommen er beliggende i Korup tæt på Rugårdsvej og med nem adgang til Odense centrum samt Middelfartvej og videre ud til E20 afkørsel 53.

P-FORHOLD
Der er som nævnt gode parkeringsfaciliteter med sorte granitskærver til kunder foran bygningen samt for personale bagved.