Shared office for lease, Copenhagen NV, Glasvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 137994
  • Shared office
  • 2,000 Kroner
  • 20

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

Ledige arbejdspladser i kreativt fællesskab i KBH NV.

Nystartet kreativt kontorfælleskab i NV med stor multifunktion sal, forkskellige rum og hjørner, og dermed mulighed for at indrette sin egen kontor/arbejdsplads.

Vores 376 m2 lyse lokaler med tilknyttede private rum ligger på [xxxxx] 3, på 1. sal i NV. (5 min fra Nørrebro Station). Lokalerne har tidligere været Post Danmarks pakkeservice og har et industrielt look.

Denne unikke etage har en multifunktion sal (ca. 75m2), som kan benyttes til f.eks. mindre arrangementer, kunstnerisk udfoldelse, workshops og fotoshoots.

I alt er der 20 arbejdspladser, fordelt på åbne/lukkede lokaler og i de to større sale med små kroge og hjørner med afskærmning. Dertil hører et funktionelt køkken og et frokostområde, 1 stor altan, 2 mindre altaner, 2 toiletter og 2 opgange, samt hæve-sænkebord til lån.

Målet er at have en god sammensætning af personer med forskellige professioner, som inspirerer hinanden i et kreativt arbejdsmiljø. Vi stræber efter at skabe en arbejdsplads, der virker for alle parter. Lige nu er vi 13 personer; fotografer, grafikere, videoproducere, designere, og et konsulenthus med softwareudviklere. Så mangler vi bare dig...

Pris for en kontor-/arbejdsplads er 2000 kr. + moms, og 100 kr. + moms til rengøringsbidrag pr. person. Alt er inkl. varme, el og internet. Depositum er 2000 kr og der en måneds opsigelse.

Se ledige jobs i København NV