Butiksejendomme til salg/investering

Lokaleportalen er Danmarks største uafhængige portal for annoncering af butiksejendomme og andre investeringsejendomme til salg og erhvervslokaler til leje.

Søg butiksejendomme i hele Danmark

Vi bruges fast af cirka 4.000 erhvervsmæglere, ejendomsselskaber, administratorer, kontorfællesskaber, kontorhoteller, klinikfællesskaber mv. til udlejning af erhvervslokaler og salg af investeringsejendomme, herunder butiksejendomme. Hvert år søger cirka 20.000 virksomheder butiksejendomme og og andre udlejningsejendomme samt erhvervslokaler gennem os.

Sådan finder du butiksejendomme til salg på Lokaleportalen.dk
Du kan finde boligejendomme til salg i hele Danmark på Lokaleportalen.dk. Det kan du gøre på flere måder:

1. Søg butiksejendomme via kort...
2. Avanceret søgning efter butiksejendomme... (definer dine nøjagtige kriterier, husk at vælge "Køb")
3. Vælg et af nedenstående links til de mest populære kategorier på Lokaleportalen.dk

Mest populære byer:

Se også:

Udlejningsejendomme til salg

Ledige erhvervslokaler

På Lokaleportalen.dk finder du tusindvis af ledige erhvervslokaler til leje og erhvervslokaler til salg. Brug vores søgefunktion øverst på siden til at søge efter kontorlokaler, kontorhoteller, kontorfælleskaber, kliniklokaler, showrooms, restaurantlokaler, butikslokaler, lager, produktion mv. i København, Århus, Odense og Ålborg og resten af Danmark. Opret dig som lokalesøger ved at klikke på "Sign up" øverst på siden, og få besked om nye erhvervslokaler til leje og erhvervslokaler til salg der matcher din søgning. Opret en lokalesøgerannonce og beskriv hvilket lokale du søger, så lokaleudbydere der er oprettet på Lokaleportalen kan kontakte dig med tilbud på lokaler der matcher dine behov. Start din lokalesøgning på Lokaleportalen.dk!

Find ledige lokaler til leje

Leder du efter et lokale til leje? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorer og butikker leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes et lokale til leje der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle lokaler til leje - kontor, butik, lager, klinik og værksted til leje og til fremleje - på vores søgeside. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler til leje, eller andre lokaler, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, leje og om lokalet udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye lokaler til leje

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje der matcher dine søgekriterier.