Detaljeret søgning
Filtrér søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Butikslokaler i Nykøbing F

Du har søgt efter Butikslokaler i Nykøbing F. Mere info om butikslokaler i Nykøbing F.
Du har søgt efter Butikslokaler i Nykøbing F. Mere info om butikslokaler i Nykøbing F.

Værd at vide når du søger butikslokaler i Nykøbing F

Nykøbing Falster er med sine mere end 16.000 indbyggere - mere end 22.000 hvis man medregner satellitbyer – den største by på Falster. Nykøbing Falster ligger på den vestlige del af Falster og har siden 2007 været administrativt centrum i den sammenlagte Guldborgsund Kommune. Nykøbing Falster opstod i 1200-tallet omkring Nykøbing Slot, hvilket var den primære drivkraft for byens vækst igennem middelalderen. Nykøbing havde en periode med nedgang i 1700-tallet, der blev vendt 1800-tallet primært på grund af anlæggelsen af Nykøbing Havn samt industrialiseringen. Før Christian IXs bro blev opført i 1867 var Nykøbing det primære overfartssted mellem Falster og Lolland. Den gamle bykerne er til en vis grad bevaret fra Middelalderen, men Nykøbing Falster er blevet en moderne handels-, erhvervs- og uddannelsesby og er knudepunkt for hele Lolland-Falster.

Nykøbing Falster havde i 2011 16.464 indbyggere og ligger på den vestlige del af Falster. Nykøbing Falster ligger ud til Guldborg Sund og har direkte overgang til Lolland via Christian IXs bro. De største veje i Nykøbing Falster er Brovejen, Østerbrogade, Engboulevarden og Vesterskovvej.

 

Find butikslokaler i Nykøbing F på Lokaleportalen.dk

Søger du butikslokaler i Nykøbing F, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler i Nykøbing F . Du kan se de aktuelle butikslokaler i Nykøbing F herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Nykøbing F end butikslokaler , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler i Nykøbing F

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler i Nykøbing F. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til i Nykøbing F der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Nykøbing F?

I Nykøbing F finder du en række forskellige typer erhvervslokaler. Du kan vælge mellem lokaler til kontor, butik. værksted, lager, klinik, restaurant mv. Klik for at se alle de ledige lokaler.

Kan jeg søge på lokaler i Nykøbing F ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Nykøbing F kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Nykøbing F?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye erhvervslokaler i Nykøbing F.

Hvor meget koster et lokale i Nykøbing F?

Prisen på et lokale i Nykøbing F afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Nykøbing F.