Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kart

Boligejendomme i Roskilde

Du har søgt efter Boligejendomme i Roskilde.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Boligejendomme i Roskilde.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger boligejendom i Roskilde

Med sin helt centrale placering på Sjælland er Roskilde et ideelt sted at placere sin virksomheder. Byen ligger desuden lige ud til Roskilde Fjord og fungerede også helt frem til 1443 som Danmarks hovedstad. Roskilde har ufatteligt mange kultur- og shoppingtilbud, der kan bl.a. nævnes Roskilde Domkirke, RO’s torv og vikingeskibsmuseet. Byen tiltrækker dermed også mange mennesker til, og er dermed en ideel placering for butiksdrivende. Ved Roskilde ligger desuden også DTU og RUC, så der er en fantastisk vidensbase samt mange unge studerende som dagligt kommer til byen.

 

Find boligejendom i Roskilde på Lokaleportalen.dk

Søger du boligejendom til i Roskilde, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige boligejendomme på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige boligejendomme i Roskilde . Du kan se de aktuelle boligejendomme i Roskilde herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslokaler i Roskilde end boligejendom , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye boligejendomme i Roskilde

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til i Roskilde. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til i Roskilde der matcher dine søgekriterier.