Rapportér

Showroom til leje, Århus C, Klosterport

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 131567
  • Showroom & Kontor & Lager
  • 816 m2
  • 717 Kroner/m2/år

Unikt lejemål i industrielle og rå rammer i enestående område

Her får du et lejemål med masser af sjæl i den tidligere chokoladefabrik ElvirasmindeSpændende lejemål i den tidligere chokoladefabrik Elvirasminde i Aarhus C. Lejemålet, der er beliggende i parterre, har fine lysforhold og en god loftshøjde. Lejemålet er gennemrenoveret i en rå og industriel stil med fokus på at fremhæve rummenes oprindelige elementer. Her finder du blandt andet rå murstensvægge, oprindelige gulve, bevarede klinker på vægge.
Lokalerne er velegnet til mange formål, og består i dag af et galleri, kontor og bar. Der er elevator til lejemålet.Ejendommen
Dele af dette ejendomskompleks bærer en ganske sød historik, da de tidligere har lagt lokaler til chokoladefabrikken Elvirasminde. Derfor kalder vi stadig området for chokoladefabrikken, selvom chokoladen ikke længere flyder i de røde produktionsbygninger. Dem har vi gennem tiden transformeret til moderne erhvervslokaler med respekt for deres oprindelige sjæl i større og mindre kontorlejemål, butikker, caféer, undervisningslokaler og arbejdsfællesskaber, så de i dag sprudler af kreativitet og kultur, artisteri og iværksætteri.
Bygningernes sjæl går ikke kun igen inde i bygningerne, da den i høj grad også præger udendørsarealerne i baggården. Her sprudler oplevelserne for øjet med unikke og finurlige detaljer, der træder frem fra de røde facader, fra husgavle og fra de små hyggelige stræder mellem bygningerne.

Dette lokale ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info...