Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér

Butikslokaler, Århus C, Mejlgade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 136812
  • Butikslokaler & Showroom & Kontor
  • 140 m2
Kontaktinformation til udlejer/sælger:
Remien Ejendomme
Thomas Padkjær
tlf: 42123400
tp@remien-ejendomme.dk

Flotte lokaler i Aarhus C.

Attraktive og anderledes erhvervslokale i Mejlgade, som strækker sig over 2 etager! Ejendommen er p.t. under kraftigt renovering - inde såvel som ude.

Flotte facade vinduer med mulighed for udstilling - bemærk at der fra fortovet kan ses ind til både stueetage og kælderen, hvilket bl.a. sikrer et godt lys i kælderen samt et anderledes og rustikt udtryk. Lejemålet vil fremstå nyrenoveret og med mange flotte detaljer.

Lejemålet indeholder ca. 69 m2 i stueetagen samt ca. 69 m2 i kælderen (heraf ca. 47 m2 som kan benyttes til mødelokaler, showroom eller lignende). Det sidste areal ca. 22 m2 fremstår som en rustik og enestående vinkælder (skal ses!).

Lyse og lækre lokaler - med mange flotte detaljer. Her er mulighed for at lave et rustik, autentisk og anderledes lejemål med egen vinkælder eller noget helt andet.

Lejemålet har mange anvendelsesmuligheder, f.eks. showroom, kontor, butik eller noget helt andet. Kan f.eks. benyttes til eksklusive "tastning arrangementer" etc. (OBS! Der er ikke produktionskøkken!)

Forhør venligst nærmere!
Kan fremvises!

Unikke lokaler for den rette lejer - og unik beliggenhed i det attraktive og dynamiske Mejlgade. I nærområdet findes bl.a. restauranter, jazz bar, kontorer og meget andet.

Dette lokale ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info...