Kontorlokaler i Viborg

Se alle ledige kontorlokaler i Viborg herunder. Hvis du leder efter et ledigt kontorlokale i Viborg, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige kontorlokaler i Viborg i vores database. Find dit nye kontor i Viborg her. God fornøjelse. Mere info om ledige kontorlokaler i Viborg.

Søger du leje eller køb?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
106 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3 4 5 6 7

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige kontorlokaler i Viborg over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige kontorlokaler i Viborg over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige kontorlokaler i Viborg på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye kontorlokaler i Viborg der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af kontorlokaler i Viborg der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte kontorlokaler i Viborg over tid, samlet statistik over nye kontorlokaler i Viborg over tid, samlet statistik over udlejede kontorlokaler i Viborg over tid, samlet statistik over alle udbudte kontorejendomme til salg i Viborg over tid, samlet statistik over nye kontorlokaler til salg i Viborg over tid, samlet statistik over solgte kontorejendomme i Viborg over tid.

Dato Alle udbudte kontorlokaler Nye udbudte kontorlokaler Udlejede og solgte kontorlokaler
18. marts 2024 101 0 3
17. marts 2024 104 0 0
16. marts 2024 104 0 0
15. marts 2024 104 1 3
14. marts 2024 106 0 0
13. marts 2024 106 0 0
12. marts 2024 106 0 0
11. marts 2024 106 0 0
10. marts 2024 106 0 0
9. marts 2024 106 0 0
8. marts 2024 106 0 0
7. marts 2024 106 1 2
6. marts 2024 107 1 0
5. marts 2024 106 1 2
4. marts 2024 107 0 0
3. marts 2024 107 0 0
2. marts 2024 107 2 0
1. marts 2024 105 0 1
29. februar 2024 106 1 1
28. februar 2024 106 2 0
27. februar 2024 104 0 1
26. februar 2024 105 1 0
25. februar 2024 104 0 0
24. februar 2024 104 0 0
23. februar 2024 104 0 0
22. februar 2024 104 0 0
21. februar 2024 104 0 2
20. februar 2024 106 1 0
19. februar 2024 105 0 1
18. februar 2024 106 1 1
17. februar 2024 106 1 0

Statistik over udbuddet af ledige kontorlokaler i Viborg

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige kontorlokaler i Viborg over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte kontorlokaler i Viborg over tid, samlet statistik over nye kontorlokaler i Viborg over tid, samlet statistik over udlejede kontorlokaler i Viborg over tid, samlet statistik over alle udbudte kontorejendomme til salg i Viborg over tid, samlet statistik over nye kontorlokaler til salg i Viborg over tid, samlet statistik over solgte kontorejendomme i Viborg over tid.

Kontorlokaler
Antal ledige lokaler 104
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 3
Ledige m2 i alt 39.052
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 965
Højeste m2-pris 10.285,71
Laveste m2-pris 281

Få overblik over ledige kontorlokaler i Viborg 

Når du leder efter dine nye kontorlokaler i Viborg er det vigtigt at du danner dig et overblik over hele markedet for ledige kontorlokaler i Viborg. Lokaleportalen.dk giver dig dette samlede overblik, og gør det let for dig at finde et kontorlokale, der passer til dine ønsker og behov ifht. størrelse, pris, indretning, beliggenhed mv. Du kan se kontor til leje i Viborg og kontor til salg i Viborg direkte på Lokaleportalen.dk.

Lokaleportalen.dk giver dig direkte adgang til et bredt udvalg af ledige kontorlokaler, uanset om du søger kontorlokaler til en stor eller lille virksomhed, møbleret eller umøbleret kontor, i en stor eller lille by osv.

Du kan let filtrere din søgning og dermed få en oversigt over kontorlokaler, der opfylder dine kriterier. Du kan også oprette en gratis automatisk søgeagent til kontorlokaler, der sender dig en mail, hver gang der udbydes nye kontorlokaler, der matcher dine ønsker og behov. På den måde sparer du tid og kan samtidig kontakte udbyderen hurtigt og som en af de første, hvis du vil have mere information om et bestemt kontorlokale.

Værd at vide når du søger kontor til leje i Viborg

Viborg er en erhvervsby med en bred vifte af virksomheder inden for forskellige brancher. Byen er især kendetegnet ved sin stærke position inden for industri, handel og service.

Viborg har en lang tradition for industri, og byen er hjemsted for en række større og mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Viborg er et vigtigt handelscenter i Midtjylland, og byen har et stort udvalg af butikker og virksomheder. Byen er hjemsted for to store indkøbscentre, Viborg Centret og City Syd, samt en række mindre butikker og specialforretninger.

Viborg ligger i Midtjylland, og byen er nem at nå med bil via E45 og primærrute 16. Byen har også et veludviklet vejnetværk, der gør det nemt at transportere varer og personer rundt i byen. Viborg Station ligger centralt i byen, og der er direkte togforbindelser til Aarhus, Herning og København. Byen har også et veludviklet busnetværk, der forbinder Viborg med de omkringliggende byer og landsbyer..

De vigtigste erhvervsområder i Viborg er:

Kirkens Vænge er et centralt beliggende erhvervsområde med en blanding af virksomheder inden for forskellige brancher. Det er et populært område for virksomheder, der ønsker at være tæt på centrum og de vigtigste infrastrukturer.

Taphede er et erhvervsområde i det østlige Viborg, der er præget af virksomheder inden for industri og logistik. Det er et stort område med gode transportforhold, der gør det nemt at transportere varer og produkter.

Arnbjerg er et nyt erhvervsområde i det sydlige Viborg, der er præget af virksomheder inden for bæredygtighed og teknologi. Det er et område med fokus på innovation og bæredygtighed, og det er et populært område for virksomheder, der ønsker at være en del af en bæredygtig udvikling.

Baneby er et erhvervsområde i det vestlige Viborg, der er præget af virksomheder inden for detailhandel og service. Det er et populært område for virksomheder, der ønsker at være tæt på jernbanen og de vigtigste indfaldsveje.

Bydele i Viborg

Viborgs bydele tilbyder en mangfoldighed, der afspejler byens udvikling fra historisk midtepunkt til et moderne samfund med vægt på bæredygtighed og livskvalitet. Hver bydel har sit eget præg af bolig- og erhvervsmuligheder samt fritidsområder, som tilsammen danner rammen om byens unikke identitet. Her udforskes de særpræg, der kendetegner de forskellige dele af Viborg.

  • Kirkens Vænge er en bydel i det centrale Viborg, der er omkranset af byens to søer, Søndersø og Nørresø. Bydelen er præget af en blanding af boliger, erhverv og kulturinstitutioner.
  • Frederiksbjerg er en bydel i det sydvestlige Viborg, der er kendt for sin charmerende, gamle bydel. Bydelen er hjemsted for en række historiske bygninger, herunder Viborg Domkirke, Viborghus og Viborg Amtssygehus.
  • Slotsbyen er en bydel i det nordlige Viborg, der er hjemsted for Viborg Slot. Bydelen er også kendt for sine mange parker og naturområder.
  • Søndersø er en bydel i det sydlige Viborg, der er omkranset af Søndersø. Bydelen er præget af en blanding af boliger, erhverv og rekreative områder.
  • Nørresø er en bydel i det nordlige Viborg, der er omkranset af Nørresø. Bydelen er præget af en blanding af boliger, erhverv og rekreative områder.
  • Taphede er en bydel i det østlige Viborg, der er præget af en blanding af boliger, erhverv og rekreative områder.
  • Arnbjerg er en ny bydel i det sydlige Viborg, der er kendetegnet ved sin bæredygtige byplanlægning. Bydelen er præget af en blanding af boliger, erhverv og rekreative områder.
  • Baneby er en bydel i det vestlige Viborg, der er præget af sin historiske baggrund som jernbanestation. Bydelen er i dag præget af en blanding af boliger, erhverv og rekreative områder.
  • Østervang er en bydel i det østlige Viborg, der er præget af sin grønne karakter. Bydelen er hjemsted for en række parker og naturområder.
  • Vestervang er en bydel i det vestlige Viborg, der er præget af sin grønne karakter. Bydelen er hjemsted for en række parker og naturområder.

Kontorområder i Viborg

De vigtigste kontorområder i Viborg er:

  • Kirkens Vænge er et centralt beliggende kontorområde med en blanding af virksomheder inden for forskellige brancher.
  • Baneby er et kontorområde i det vestlige Viborg, der er præget af virksomheder inden for detailhandel og service.
  • Arnbjerg er et nyt kontorområde i det sydlige Viborg, der er præget af virksomheder inden for bæredygtighed og teknologi.

Kirkens Vænge er et centralt beliggende kontorområde med en blanding af virksomheder inden for forskellige brancher. Det er et populært område for virksomheder, der ønsker at være tæt på centrum og de vigtigste infrastrukturer.

Baneby er et kontorområde i det vestlige Viborg, der er præget af virksomheder inden for detailhandel og service. Det er et populært område for virksomheder, der ønsker at være tæt på jernbanen og de vigtigste indfaldsveje.

Arnbjerg er et nyt kontorområde i det sydlige Viborg, der er præget af virksomheder inden for bæredygtighed og teknologi. Det er et område med fokus på innovation og bæredygtighed, og det er et populært område for virksomheder, der ønsker at være en del af en bæredygtig udvikling.

Mere information om Viborg som erhvervsby

Hvis du søger erhvervslokaler i Viborg, er det vigtigt at du sætter dig grundigt ind i forholdene for erhvervsdrivende i byen. Vi har samlet en guide med alle relevante informationer om Viborg som erhvervsby, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om at drive virksomhed i Viborg i denne guide: Viborgs erhvervsliv: En guide til byens muligheder